meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Fri Mar 13, 2009 8:53 am

2 sedia ko tuan...

cuba ko kasi tau luk, pa beza peranan admin, super moderator, moderator, VIP, chatter & dll. king


(p/s : pink ) peace

p/s: sa tanya beza.. bkn mo tau persamaan @ maksud sa.. apa org2 ni ble buat. did u get me @


Last edited by «×Ðå®kWîTch×» on Thu Mar 19, 2009 10:37 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Fri Mar 13, 2009 1:04 pm

admin ni = general ( suma section dia blh edit ) sebab dia ada pass gulik
super moderator ni = timbalan admin ( kira mcm kuli2lah kunu) blh mngedit2 mana2 section yg di bawah jagaanya..
moderator ni = org bawah c super moderator ( kira kuli2 c super mod lah kunu jga ) gulik berperanan sama dgn super mod jga..
vip ni = chatter jga gulik..
chatter jga = vip gulik user biasa...sekadar memeriahkan forum gulik..
user tuggak kemeriahan Smile pale so rajin2 lah kita cari barang baru ar Very Happy..pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 7:46 am

adui preeenggg..ko msh blur kaitu Razz lek ko bah....kita sni ni cam dlm satu grup bah.... asas dlm grup mesti ada ketua, naib ketua, timbalan ka....pembantu2....masing2 ada peranan utk handle bahagian2 tertentu. sasa lebih kurang camtu la preenggg asas klu ada bahagian yg nampak tak oke, kita bleh tegur... sfsd for more details, kena ask tuan admin in person la tu barangkali Wink ekekke Razz tp, since aku d sni, so far...aku blom nmpk ada apa2 benda tak oke smpai mo d tegur bah.. rendeer sbb, aku nmpk suma p0n sm2 respek user lain tak kirala sepap0n.. bagus lgpun suma dah fhm kan.. Very Happy hehe.. adad tp, klu yg hampir2 mo terlari dr topik tu, bg aku besala.. Smile susah mo kawal agaknya ooops lgpun sesama kwn kan...besala tu Razz wakakaa gulik ermmm....aku rs mgkin kena ada satu thread/section "sembang-sembang" ni kan...yg open la...yg teda kena-mengena ngan hal forum.. Idea so, klu tu crita smpai lari dr topik p0n lajak jakla...namanya p0n sembang2 kan Smile haha..rs2nya kat dlm "macam2" tu p0n okela tu.... Very Happy

but, so far....dis site mmg oke assas negara assas

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 5:20 pm

apa bai ni kmu sembang ni silent
lutau pnjg jga jawapan ko gulik..
mana jwpn utk soalan di atas tu gulik..
pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 5:55 pm

pye...aku cuma tolong eksplen pa yg aku tau.. Smile
aku eksplen beserta memberikan pendapat aku secara peribadi jugak.. Smile
ko tak baca ka pa yg aku taip tu..? atau ko sngaja bt2 tak phm? Smile

mna jwpn utk soalan di atas tu, itu kena tggu tuan admin la yg jwp, oke.. Smile
2

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG
avatar

Male
Number of posts : 366
Age : 52
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 6:59 pm

«×Ðå®kWîTch×» wrote:
2 sedia ko tuan...

cuba ko kasi tau luk, pa beza peranan admin, super moderator, moderator, VIP, chatter & dll. king


(p/s : pink ) peace

semua 2 peranannya sama,, bersama2 memajukan porum ni.. tapi secara detail lebih kurang lah ngan penjelasan pye 2..tapi dalam forum ni tiada istilah kuli atau sekutunya.. kita semua bekerjasama dalam satu porum ni..

p_y_E.com wrote:
admin ni = general ( suma section dia blh edit ) sebab dia ada pass gulik
super moderator ni = timbalan admin ( kira mcm kuli2lah kunu) blh mngedit2 mana2 section yg di bawah jagaanya..
moderator ni = org bawah c super moderator ( kira kuli2 c super mod lah kunu jga ) gulik berperanan sama dgn super mod jga..
vip ni = chatter jga gulik..
chatter jga = vip gulik user biasa...sekadar memeriahkan forum gulik..
user tuggak kemeriahan Smile pale so rajin2 lah kita cari barang baru ar Very Happy..pale


asas


Pihak admin memohon maaf atas kesalahan penjelasan yg telah di buat.. negara

_________________


Last edited by «¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» on Sun Mar 15, 2009 8:01 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 7:32 pm

ooowhh... kira macam "kuli2" la kunu rupanya ya Smile bgus la klu camtu kan... adad haha Smile so, vip's ni kira "mahal" la ni kan.. Smile huhuu... Razz elephant

bah, preengggg...dah kena jwp oleh tuan admin tu Smile super mod ngan mod is samting like "kuli2" la elephant ekekee... Wink

assas asas assas

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
xn-XiaPhyQa-CeiKa
Airman First Class
Airman First Class
avatar

Female
Number of posts : 79
Age : 27
Location : JeSsELtOn
Reputation : 0
Points : 68
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 8:34 pm

mennn... lek kamu ar
for me Very Happy teda beza tu suma
status ja semata2 asas
yg penting sama2 majukan forum ne..
Back to top Go down
View user profile http://miszc3ik4pisc3s.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 8:41 pm

Lµ¯|¯4ú wrote:
ooowhh... kira macam "kuli2" la kunu rupanya ya Smile bgus la klu camtu kan... adad haha Smile so, vip's ni kira "mahal" la ni kan.. Smile huhuu... Razz elephant

bah, preengggg...dah kena jwp oleh tuan admin tu Smile super mod ngan mod is samting like "kuli2" la elephant ekekee... Wink

assas asas assas

uik mcm lain king
Kuli2 sebagai andaian bha afro
bah x pa lah sa
x patut kli aku tulis2 kuli ni=))..
bah biar lah bah gulik..
mo edit malas sdh aku ni Very Happy..

hauhauauhaua gulik,..,
padUli lah gulik..
nanti kecoh2 susah lagi gulik..

bah yalah terpaksa lah aku guna ni ayat gulik...
n bah yalah aku silap sudah ni gulik..



~IM DONE..
~END OF STORY..
~WHATEVER..




kak lutau jgn bah ko marah aku cherry
mcm ko x sayang kmi sdh ni cherry
aku syang kaw bah cherry

KEPADA MEREKA YANG TERASA IM SORRY AR all all
i Lop U all all all
:bolos:

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain
avatar

Female
Number of posts : 899
Age : 36
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 8:45 pm

`ya.. betul tu cika pika..
`for me..
`kin panink jak status tue..
`jawatan tinggi melangit pun..
`bukan di kasi gaji pun..
`gulik gulik
`yg penting aku dpt post threat...
`kasi kalah c Pye..
`kata kata pujangga dr kue..
`MAJU LA FORUM ORANG UTK NEGARA..
`Sekian harap termaklum...
` asas piss bebeh...
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Sun Mar 15, 2009 8:53 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
`ya.. betul tu cika pika..
`for me..
`kin panink jak status tue..
`jawatan tinggi melangit pun..
`bukan di kasi gaji pun..
`gulik gulik
`yg penting aku dpt post threat...
`kasi kalah c Pye..
`kata kata pujangga dr kue..
`MAJU LA FORUM ORANG UTK NEGARA..
`Sekian harap termaklum...
` asas piss bebeh...

owh rupanya ko mo bertnding sama aku gulik..
x pa Smile..
duluan lah ko gulik..
bukan ada hadiah jga kan gulik..
ko yg ckp ar gulik..
bukan ako..bukan ako gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Tue Mar 17, 2009 3:15 pm

@ Hello sh sa cuma mo tau beza la :bolos: kalau kasi maju forum sa tau jua tu. takan chatter besa ble kasi edit post (contoh) miss
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 12:29 am

Assalamualaikum wbt Shocked

Surprised uihh....penuh emosi kah suma ni Idea wakakkaakka... gulik
rilek bah kamu sna..oke, meh aku jelaskan satu persatu oke assas

orait, soalnya...mmg teda soalan p0n bah wakaaka gulik oke, ermm...seriously, bkn semata2 kerna status atau ranking kita d sni p0n bah.. bg aku sndirila, aku tak kisahkan sgt psl ranking or status ni...point aku bkn menjurus ke arah situ p0n.. Razz kan aku dah ctau kat atas tu, kita d sni ibarat satu grup...sepapun kita d sni, hanya dgn satu tujuan b'sm majukan forum ni, kan.... bagus cuma, bila kita membicarakan sesuatu..kena lihat gakla... Idea ada masa kita gurau kan.. pale ainaa...aku ni paling suka la bah ni gurau2 lucu2 ni gulik No tecabut jak nda pankreas ku klu aku ktawa begulik2 tu.. gulik wakaaaka gulik ops..tp, adakalanya kita kena gak serius sket kan... Idea cuma, itu tinguk keadaanla ba yukk.. assas Razz hehe.. Very Happy

ermm..aku ckp camtu, bkn sbb aku ckp suka2 bah...bkn gak aku mrhkan sesiapa..alahai..hrp kamu fhm bagus so, kamu jgnla terasa hati oke assas aku open jak ni...no hal assas ermm...jujurnya aku minta maaf gak ngan kamu SEMUA klu benda ni bt kamu slh fhm.. Rolling Eyes

ermm..oke pye, aku tau ko just "andaikan" seja tu...cuma, kdgkala "andaian" sebgitu bleh bt urg len ter-sensitif bah queen jd, aku hrp ko fhm,k.. Razz uina, bknnya aku mrh ko bah tu gaban..adeh mengolo kuikuikui...nah pjg suda ni esei aku ni wakaakka gulik okela arr..settle suda..done n topic close rendeer

assas all assas

p/s : Idea sepa kah yg harus d hukum sebat fantat smpai pepel ni arr.. all

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain
avatar

Female
Number of posts : 899
Age : 36
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 12:48 am

Lµ¯|¯4ú wrote:



p/s : Idea sepa kah yg harus d hukum sebat fantat smpai pepel ni arr.. all

`aku rasa la kan... gulik
`ADMIN PAPEL YG HARUS D HUKUM SEBAT TU FANTAT SAMPAI PAPEL... gulik
`gulik gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 1:03 am

S3R4CURlYl4 wrote:
`aku rasa la kan... gulik
`ADMIN PAPEL YG HARUS D HUKUM SEBAT TU FANTAT SAMPAI PAPEL...
`gulik gulik gulik

owh... Idea aku rs2 kan ser4....klu ada urg yg susah sgt mo "membuang" tu rsnya klu d sebat ...aku pikir tu pembuangan trus lancar tu kali arr..ermm Idea

oppss...lalallaallala all
pale

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
«§»}¦{«[ šóû£ ]»}¦{«§»
Staff Sergeant
Staff Sergeant
avatar

Male
Number of posts : 181
Age : 29
Reputation : 3
Points : 216
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 1:23 am

Huehuehue...ooo...ni pula maksudnya...miahaha...nda aku kisa ni ...janji dpt mengantak kat porum...udah cukup buat sa... afro adad peace all yoyo all :bolos:
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 1:34 am

all hentak kaki all selamba yayaa..selamba papaaa all lalalala

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain
avatar

Female
Number of posts : 899
Age : 36
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 2:04 am

`kalau anda gembira antak tangan.. geek
`kalau anda gembira antak tangan.. geek

`kalau anda gembira katakan pada saya...
`kalau anda gembira antak tangan.. geek

`kalau anda gembira tarik rambut.. al
`kalau anda gembira tarik rambut.. al

`kalau anda gembira katakan pada saya...
`kalau anda gembira tarik rambut.. al

`kalau anda gembira antak kaki.. all
`kalau anda gembira antak kaki.. all

`kalau anda gembira katakan pada saya..
`kalau anda gembira antak kaki.. all
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 2:28 am

Lµ¯|¯4ú wrote:


ermm..oke pye, aku tau ko just "andaikan" seja tu...cuma, kdgkala "andaian" sebgitu bleh bt urg len ter-sensitif bah queen jd, aku hrp ko fhm,k.. Razz uina, bknnya aku mrh ko bah tu gaban..adeh mengolo kuikuikui...nah pjg suda ni esei aku ni wakaakka gulik okela arr..settle suda..done n topic close rendeer

assas all assas

p/s : Idea sepa kah yg harus d hukum sebat fantat smpai pepel ni arr.. all

nah TQ lutaU cherry
ni yg bt aku syng sma loe Very Happy..
heuhue gulik..
btul2 ni aku syng Very Happy..
ok topic close kah sdh ni Very Happy..
mana admin pale
admin mana ko Very Happy..
malar jak ko bertapuk skrg ar gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain
avatar

Female
Number of posts : 899
Age : 36
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 3:07 am

`sib baik aku sempat mecarut sebelum kena kunci ni topik... gulik
`keji sungguh sigu sera nie.. gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 4:29 am

aku mO mncarut lah jga Very Happy..
heuehuehu gulik..
join kmu sini mncarut sblum tuan admin smpi Very Happy..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain
avatar

Female
Number of posts : 899
Age : 36
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 8:00 am

`mari mari mari... gulik
`ramai2 kita mencarut sambil mengantak sebelum kena kunci ni topic... gulik
`sapa ndak tercarut mengarut mengantak rugi... gulik
`neh... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant
avatar

Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 9:11 am

affraid perlu ka mo mencarut tercarut dicarut? erwet
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
avatar

Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 9:38 am

erm perlu lah bah jika teringin gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
~kancil.coders~
Administrators
Administrators
avatar

Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   Thu Mar 19, 2009 9:53 am

Secara kesimpulannya,kalau nak melantak kat sesuatu topik tu tak ada masalah,tapi ikut tajuk lah jangan sembarangan lantak saja,kita ni ada masa serius dan ada masa bergurau,apa yang sya perhatikan kat sini ada diantara member2 posting tak tengok tajuk,memang tak salah kalau nak reply kat sesuatu topik,tapi tolong ikut all dan hormati sesuatu topik. so disini sya ingin mengingatkan diri sya sendiri dan member lain agar mematuhi RULES kat ORANG.4RUMER agar kita saling hormat menghormati dan tidak ada salah faham all all


P/S: sya memohon maaf jikalau ada kekurangan dan salah faham dalam posting ini member lain boleh menambah jikalau ada yang nak ditambah. all
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)   

Back to top Go down
 
Mo tanya sama tuan admin (beza bkn persamaan)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» new DN admin exam
» Kaichou Wa Maid-sama
» Crazy admin suggestions list.
» Maria-Sama Ga Miteru [MariMite]
» Admin & Moderator Team

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• MENU KOMUNITI •-)•–––– :: .:PERTANYAAN:.-
Jump to: