meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 surat kepada bill gates

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: surat kepada bill gates   Fri Mar 13, 2009 2:13 pm

Subject: Masalah dengan komputer baru

1. Di situ ada butang 'start' tetapi tiada butang 'stop'. Tolong check ni ya.

2. Di menu kami jumpa 'Run'.Salah seorang dari kawan saya klik 'Run' dan terus berlari. Jadi kami minta anda buatkan menu 'sit', jadi kami boleh klik sambil duduk.

3. Satu keraguan adalah samaada mana-mana 're-scooter' didapati di sistem? Saya mencari hanya tetapi hanya jumpa 're-cycle', tetapi saya mempunyai sebuah skuter pada rumah saya.

4. Terdapat butang 'Find' tetapi ia adalah tidak berkerja dengan betul. Isteri saya hilang kunci pintu dan kita cuba satu bahagian mengesan kunci dengan ini butang'Find', tetapi adalah tidak dapat bagi mengesan. Tolong membetulkan masalah ini.

5. Anak-anak saya belajar 'Microsoft word' kini beliau mahu belajar 'Microsoft sentence', jadi bila anda nak provide ni?

6. Saya membawa komputer, CPU, tetikus dan papan kekunci, tetapi terdapat hanya satu ikon yang menunjukkan 'MY Computer': bila anda akan menyediakan bakinya spt CPU dll?

7. Mengejutkan apabila di 'My Pictures' takde satu pun gambar saya, jadi bila anda nak masukkannya dalam tu?

8. Di situ ada 'MICROSOFT OFFICE' bagaimana dengan 'MICROSOFT HOME' sedangkan saya menggunakan PC ni kat rumah sahaja?

9. Anda menyediakan 'My Recent Documents'. Bila anda akan menyediakan 'My Past Documents'?

10. Anda menyediakan juga 'My Network Places'. Minta tolong sesangat jangan sediakan 'My Secret Places'. Saya tak mahu isteri saya tahu ke mana saya pergi selepas pulang pejabat.

Dan yang akhir sekali dari saya kepada Bill Gates :

Tuan, bagaimana nama anda Gates sedangkan anda jual WINDOWS?


gulik gulik gulik gulik gulik gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sat Mar 14, 2009 10:34 pm

`jap lagi kali..
`datang la si bill gates pi katuk pintu bilik ko pye..
`gulik gulik

`lau bill gates datang..
`tolong mintak autograf dia ah pye..
`gulik gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sun Mar 15, 2009 12:23 am

ada2 jak ko sana sigu sera gulik..
bukan ako bah :bcry:
c halu jga tu sma c rose gulik..
drng yg kreatif tu klu mngarang gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sun Mar 15, 2009 7:20 pm

`O0O0 YA KA PYE... Idea
`YA.. MEMANG DORG LA KALI YG KARANG NI SURAT.. Twisted Evil
`TAPI MASALAH NYA DI SINI... Twisted Evil
`KO YG POST MAN ANTARA DORG N BILL GATES...
`LAGI PUN SURAT TIADA TERCATIT AYAT "YG IKHLAS DARI HALU N ROSE"...
`SAPA TAU BILL GATES CARIK KO... gulik
`BIS SI BILL GATES NETAW DORG YG KARANG.. gulik
`TAPI SI BILL GATES TAW KO YG ANTAR... gulik
`MISTI DIA CARIK KO DULU TUE... gulik
`PA PUN...
`KIM SALAM MA BILL GATES... gulik
`SEKIAN TIMAH SI KASIH.. gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sun Mar 15, 2009 9:33 pm

aku hnya posmen yg bertauliah bah sigu sera gulik..
ko tguk surat drng bah gulik..
teda2 gulik..
nama dorang di rahsiakan gulik..
pada waktu itu aku sdng mengahntar surat di dpa pgr gulik..
dan ketemu lah dgn c rose ni dia blng tolong kirim gulik..
tpi aku ndak amanah kira aku belot sikit lah gulik..
aku baca lalu kU copy dan terus ku catit di diara 4rum.net utk santapan bersama gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sun Mar 15, 2009 11:09 pm

`0o0o0o0o0 ... Idea
`baru ku faham Pye.. Idea
`tapi pye.. Idea
`keamanaan mu yg tidak kecapaian... Idea
`ko harus... Idea
`dipecat dng segera ni taw... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Sun Mar 15, 2009 11:13 pm

erm apa buli bt gulik..
terpaksa aku akur akan kehendak mu gulik..
biarkan aku di pecat gulik..
aku mmang mngu saat itu gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 12:02 am

`saat itu jak... gulik
`saat lain sapa yg ngaku... gulik
`nnt kana gerudi tu pusat perut oleh si bill gates... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 1:07 am

gerudi saja pusat itu gulik..
kta tguk sepa yg kena gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:00 am

`mari kita tengok.. gulik
`sapa yg kena... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:05 am

adakah anda bertuah gulik..
ya ayuh kita lihat sama2 gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
«§»}¦{«[ šóû£ ]»}¦{«§»
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Male
Number of posts : 181
Age : 29
Reputation : 3
Points : 216
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:06 am

wakaka...klau bill gates buleh baca ni...conpom dia sapel2 pusat korang...hahaha geek geek geek
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:08 am

weeee mati lah ni kena sapel pusat gulik..
nasib lah itu keja c rose sama c halu gulik
aku x taw gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:15 am

`aku ndak terlibat ni suma... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:17 am

dan aku jga mmg x ada kena mngena gulik..
hnya mereka yg tahu gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:21 am

`hanya mereka..
`dan...
`keluarga mereka...
`gulik gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:22 am

dan kwan2 mereka sahaja serta org2 mereka gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:36 am

`hanya mereka..
`dan teman teman sejawat..
`dan teman teman yg tidak sejawat gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 2:38 am

dan serta kelompok2 mereka sahaja gulik
di ikuti oleh anggota2 mereka sahaja gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 7:51 pm

`mereka adalah mereka.. gulik
`kau adalah kau... gulik
`dan aku adalah aku.. gulik
`boleh mcm tue... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 8:20 pm

p_y_E.com wrote:
Subject: Masalah dengan komputer baru

1. Di situ ada butang 'start' tetapi tiada butang 'stop'. Tolong check ni ya.

2. Di menu kami jumpa 'Run'.Salah seorang dari kawan saya klik 'Run' dan terus berlari. Jadi kami minta anda buatkan menu 'sit', jadi kami boleh klik sambil duduk.

3. Satu keraguan adalah samaada mana-mana 're-scooter' didapati di sistem? Saya mencari hanya tetapi hanya jumpa 're-cycle', tetapi saya mempunyai sebuah skuter pada rumah saya.

4. Terdapat butang 'Find' tetapi ia adalah tidak berkerja dengan betul. Isteri saya hilang kunci pintu dan kita cuba satu bahagian mengesan kunci dengan ini butang'Find', tetapi adalah tidak dapat bagi mengesan. Tolong membetulkan masalah ini.

5. Anak-anak saya belajar 'Microsoft word' kini beliau mahu belajar 'Microsoft sentence', jadi bila anda nak provide ni?

6. Saya membawa komputer, CPU, tetikus dan papan kekunci, tetapi terdapat hanya satu ikon yang menunjukkan 'MY Computer': bila anda akan menyediakan bakinya spt CPU dll?

7. Mengejutkan apabila di 'My Pictures' takde satu pun gambar saya, jadi bila anda nak masukkannya dalam tu?

8. Di situ ada 'MICROSOFT OFFICE' bagaimana dengan 'MICROSOFT HOME' sedangkan saya menggunakan PC ni kat rumah sahaja?

9. Anda menyediakan 'My Recent Documents'. Bila anda akan menyediakan 'My Past Documents'?

10. Anda menyediakan juga 'My Network Places'. Minta tolong sesangat jangan sediakan 'My Secret Places'. Saya tak mahu isteri saya tahu ke mana saya pergi selepas pulang pejabat.

Dan yang akhir sekali dari saya kepada Bill Gates :

Tuan, bagaimana nama anda Gates sedangkan anda jual WINDOWS?


gulik gulik gulik gulik gulik gulik




wrewr gilak weiii wrewr all all
kuno gilak wekkk all naik UFO p tengok post len pula
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Mon Mar 16, 2009 10:50 pm

`ba yoyo..
`aku join ko jg ni nek upoo0o0 p subuk rum lain...
` all
`c pye tinggal... gulik
`bill gates mok jumpa... gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Tue Mar 17, 2009 3:30 am

aku x mo ikut jga pun Very Happy..
aku mO titun sdh gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Tue Mar 17, 2009 11:16 am

pale ....
mengatuk² mija kali kalo c bill gates baca ni surat.... king asas
pye..sda ka ko send kaitu surat...????
maw jua sa baca pa yg c bill gates tu reply asas asas confused
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Wed Mar 18, 2009 1:47 am

blum dia reply tU peazebern Very Happy..
ndak taw lah klu c halu p curi tu surat sana dalam box gulik..
klu bukan c halu c rose lah tu gulik..
drng yg bt tu surat tu dulu gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
Sponsored content




PostSubject: Re: surat kepada bill gates   Today at 8:49 am

Back to top Go down
 
surat kepada bill gates
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Steve Jobs RIP
» Likamobile modifications from Bill Wayman in the USA
» Owd Bill Toby Jug
» Bill Cahill, You Better Check Out this Radio Auction in Tampa
» Bill Schifsky Funny Car

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: