meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 thankz to...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: thankz to...   Fri Mar 06, 2009 11:32 am

pale icon malu2 tu dulu sia bg pale
monkey kita minum2 dulu ya albino

1st of all i want to say thankz to encheq elol aka admion kita farao cause invite aku masuk forum ni blk albino
2nd sia mau ucap tahniah kpd c elol juga sbb dia buat blk forum kita yg telah hilang satu ketika dulu sa aku tau c elol tu teda kerja farao selalu mngadu borink pale (mati la aku oleh tuan admin ni) confused tu yg dia p cr kerja tu wrewr

apa2 pun thankz a lot to all users ytuyi bah mari2 kita mepost topik baru sasa cr kelainan dr yg sebelum2 ni sfsd
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: thankz to...   Fri Mar 06, 2009 4:37 pm

isk3x..buli2 dia ckp elol c keja? 2
cis..elol aka admin kstaw dia apa keja ko pale
mntang2 lah dia nmpk ko mcm relax terus dia ckp ko ndak da keja..isk afro
elol ni ari ko x patient kah?.. cherry
tu ari patient yg ko operate sembuh kah sdh:>... asas
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: thankz to...   Fri Mar 06, 2009 8:39 pm

elol aka admion aa yoyo..
heuehuehuehue assas ass
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: thankz to...   Fri Mar 06, 2009 9:07 pm

cheng aka khairil aka admin pople...
apa maksud tu pople pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: thankz to...   Sun Mar 08, 2009 11:53 am

p_y_E.com wrote:
cheng aka khairil aka admin pople...
apa maksud tu pople pale

sejenis kuih sws
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: thankz to...   Sun Mar 08, 2009 11:57 am

p_y_E.com wrote:
isk3x..buli2 dia ckp elol c keja? 2
cis..elol aka admin kstaw dia apa keja ko pale
mntang2 lah dia nmpk ko mcm relax terus dia ckp ko ndak da keja..isk afro
elol ni ari ko x patient kah?.. cherry
tu ari patient yg ko operate sembuh kah sdh:>... asas

aku hindik ko sana pye.. afro x sempat ko elak asas dush bagus ko aku operate.. spaya laju mengantak d porum.. geek geek

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: thankz to...   Wed Mar 11, 2009 1:59 am

«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
p_y_E.com wrote:
isk3x..buli2 dia ckp elol c keja? 2
cis..elol aka admin kstaw dia apa keja ko pale
mntang2 lah dia nmpk ko mcm relax terus dia ckp ko ndak da keja..isk afro
elol ni ari ko x patient kah?.. cherry
tu ari patient yg ko operate sembuh kah sdh:>... asas

aku hindik ko sana pye.. afro x sempat ko elak asas dush bagus ko aku operate.. spaya laju mengantak d porum.. geek geek

` geek geek
`SE7 SE7 SE7..
`SOKONG SOKONG SOKONG..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: thankz to...   Thu Mar 12, 2009 4:41 pm

adad hindik sak berabis ba ilul ikut sdp kakimu... Exclamation
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: thankz to...   Today at 6:21 am

Back to top Go down
 
thankz to...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:UCAPAN:.-
Jump to: