meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 LELAKI DAN KUCING JANTAN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 1:49 pm

Just for release tensionn..!!! dont take seriously...

Jika anda mahu MEMAHAMI lelaki, cuba lah baca sampai habis...

Lelaki ini boleh diibaratkan seperti seekor KUCING JANTAN. Mengapa?

Sila scroll ke bawah:

1) Kucing jantan suka dibelai.
~ Ya, memang lelaki suka sangat dibelai oleh perempuan, tak kira la awek ke, isteri ke, ibu ke... Memang mereka suka dibelai tetapi AWAS, mereka mungkin akan mencakar
anda jika anda mengasarinya. Jadi berlembut la dengan lelaki. Mereka tak suka yang wanita kasar.

2) Kucing jantan kuat makan & cepat lapar
~ Kucing memang kuat makan & akan mudah menjadi cepat lapar. Jadi, paham ajelah, bukan setakat makanan sehariannya aje yang perlu dijaga, "makanan" batinnya juga perlu dicukupkan. Jadi, jagalah makan minumnya. Seorang suami suka masakan isterinya. Kepada yang bertitle Girlfriend, belajarlah masak dari sekarang. Yang
bertitle isteri, masak lah untuk suami jika tidak mahu dia mencari lain. Jika tak tahu, belajarlah. Tak sia-sia kalau tambah ilmu rumahtangga ni.

3) Kucing jantan kuat tidur
~ Lelaki memang kuat tidur (tp ada juga yang jenis tak kuat sngt, tp
bilangannya amat sikit). Dan kerana itu,bagilah peluang kepada lelaki untuk tidur secukupnya, jika tidak, ada yang akan mengamuk lebih teruk lagi jadi seperti kucing, dia tidak akan mengamuk tetapi akan beralih tempat tidur. Anda mahu suami anda beralih tempat tidurnya ka???? Jadi, jangan kacau time dia tidur.

4) Kucing jantan kuat merayap
~ Lelaki juga sama seperti kucing (selalunya lah). Mereka gemar merayap & melepak, selalunya dengan kawan2 (ni tak sama dengan kucing). tetapi sebagai penjaga kucing, selalunya kita akan melepaskan kucing kita keluar, kerana kita tahu dia akan pulang sendiri. Begitu jugak lelaki. Agak sama kan???
TETAPI, jika kucing mahal/baka baik, selalunya kita akan mengurungnya di dalam sangkar kan. Cuba kita lepaskan dia, confirm dia akan lari sebab dah jumpa kebebasan.
Kesimpulannya, janganlah "kurung" lelaki.

5) Kucing jantan mahal/baka baik makan Friskies, kucing jantan kampung makan ikan lauk nasik
~ Sama cam lelaki, ada lelaki tastenya camni, ada lelaki tastenya camtu. Kita kena faham taste lelaki itu dahulu, sebelum kita buat satu relationship dengan dia. Kite kena saling memahami.

6) Kucing jantan tak suka dipaksa
~ Ermmm, ni memang sangat2 betul. Sama cam lelaki, lelaki ni amat pantang dipaksa. Dia paksa tak ape, (tengok kucing, dia akan mengiow kat tuannya selagi tak dapat makanan). Macam kucing, kita takleh paksa dia tidur, takleh paksa dia makan & takleh peluk dia dengan paksa. Nanti kena cakar babe!!! Janganlah memaksa lelaki. Bagi dia space dia tp dalam masa yang sama pantau. Jangan sampai dia main kayu 3 plak.

7) Kucing jantan ada perasaan ingin tahu (curiosity)
~ Kalau kucing suka melihat benda-benda pelik dan lari untuk memegangnya, samalah dengan lelaki. Mereka suka mencuba benda yang baru dan benda yang tak pernah mereka rasa.Tengok sahaja Mat Gian, lebih 85% adalah org lelaki. Lelaki ni kan ada otak kan.... Lu pikirlah sendiri mana yang baik dgn yang buruk kan.

8) Kucing jantan akan merebut kawasan mereka
~ Ini selalu dalam kes lelaki samseng la ataupun Along. Nak rebut2 kawasan. Mereka nak tunjuk ego mereka. Biasa lah lelaki ni mesti nak tunjuk ego mereka. Layan!!!!

9) Kucing jantan ada yang ego/buat bolayan kat tuannya/org sekeliling
~ Kucing juga ada ego mereka. Tengok kalau kita panggil ia, "miow, miow mari sini", (kalau time ia tak lapar), mampus ia nak datang kat kita. (lainlah kalau memang kucing tu dengar kata/educated). Kalu kita kejar, ia akan lari. Macam lelaki jugak, makin dikejar, makin dia nak lari dari kita. Nama pun lelaki, mereka takkan nak tunduk,lebih2 lagi kepada perempuan. For sure anda kenal lelaki anda, guna
la bermacam cara untuk lembutkan hati mereka. Tapi bukan minta mereka tunduk dengan kita ya.. Mereka perlu dihormati.

10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la)


** FIKIR-FIKIRKAN LAH YE........ Jangan marah ye org lelaki.... Benda ni
nampak cam suka-suka tp ada faktanya juga... pale
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 2:09 pm

Quote :
10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la)


mengolo btul la tu ass pye asas all
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 2:54 pm

owh ntah ndak ku taw pale
aku mana taw tu... pale
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 2:56 pm

p_y_E.com wrote:
owh ntah ndak ku taw pale
aku mana taw tu... pale

ko dak mau ngaku jak tu farao
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 2:59 pm

owh ndak ku taw ba.. sasas
cmana ko suruh aku mngaku klu aku ckp aku x taw?.. saad
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 3:01 pm

p_y_E.com wrote:
owh ndak ku taw ba.. sasas
cmana ko suruh aku mngaku klu aku ckp aku x taw?.. saad

bah mn2 la bah cat sasas sasas sasas sasas
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 3:31 pm

ya lah bah mana2 jak ba.. jocolor
heuheheueh mengolo
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 06, 2009 8:24 pm

Quote :
2) Kucing jantan kuat makan & cepat lapar
~ Kucing memang kuat makan & akan mudah menjadi cepat lapar. Jadi, paham ajelah, bukan setakat makanan sehariannya aje yang perlu dijaga, "makanan" batinnya juga perlu dicukupkan. Jadi, jagalah makan minumnya. Seorang suami suka masakan isterinya. Kepada yang bertitle Girlfriend, belajarlah masak dari sekarang. Yang
bertitle isteri, masak lah untuk suami jika tidak mahu dia mencari lain. Jika tak tahu, belajarlah. Tak sia-sia kalau tambah ilmu rumahtangga ni.

silent apa suda jadi???...kuat 'makan' jg nie...... sfsd mok d boom tu tahu
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 09, 2009 6:50 pm

`uiks...
`jadi pye..
`ko ibarat mcm kucing jantan jg la nie..
`huehuehue..
`Pye vs kutsing jantan..
` clown
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 09, 2009 7:35 pm

seracurlyla wrote:
`uiks...
`jadi pye..
`ko ibarat mcm kucing jantan jg la nie..
`huehuehue..
`Pye vs kutsing jantan..
` clown

aku ckp aku ndak taw,, 2
ndak taw lah bha 2
isk.. 2

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 09, 2009 10:30 pm

p_y_E.com wrote:
seracurlyla wrote:
`uiks...
`jadi pye..
`ko ibarat mcm kucing jantan jg la nie..
`huehuehue..
`Pye vs kutsing jantan..
` clown

aku ckp aku ndak taw,, 2
ndak taw lah bha 2
isk.. 2

`ADA AKU KESAH..
`KO XTAW..
` @
`KITA MINUM DULU...
` confused affraid
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 09, 2009 10:57 pm

seracurlyla wrote:
p_y_E.com wrote:
seracurlyla wrote:
`uiks...
`jadi pye..
`ko ibarat mcm kucing jantan jg la nie..
`huehuehue..
`Pye vs kutsing jantan..
` clown

aku ckp aku ndak taw,, 2
ndak taw lah bha 2
isk.. 2

`ADA AKU KESAH..
`KO XTAW..
` @
`KITA MINUM DULU...
` confused affraid

ada aku ckp aku kesah?.. pale
x aku kesah..
ko fkr aku kesah pale
cat ambil mu cherry

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 09, 2009 11:17 pm

p_y_E.com wrote:
seracurlyla wrote:
p_y_E.com wrote:
seracurlyla wrote:
`uiks...
`jadi pye..
`ko ibarat mcm kucing jantan jg la nie..
`huehuehue..
`Pye vs kutsing jantan..
` clown

aku ckp aku ndak taw,, 2
ndak taw lah bha 2
isk.. 2

`ADA AKU KESAH..
`KO XTAW..
` @
`KITA MINUM DULU...
` confused affraid

ada aku ckp aku kesah?.. pale
x aku kesah..
ko fkr aku kesah pale
cat ambil mu cherry


`uiks..
`ambik yg mana nie...
`samurai menatak tue aku xmok..
`lau bunga aku mok la..
`aku kesah tu lau bunga..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 11, 2009 12:06 pm

erk... affraid kutsing?

pye...jan pura2 ba... adad

king
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 11, 2009 12:20 pm

Mr Satonaka Halu wrote:
erk... affraid kutsing?

pye...jan pura2 ba... adad

king

`ko pun sebahagian dr kutsing jantan juga..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 11, 2009 3:49 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
Mr Satonaka Halu wrote:
erk... affraid kutsing?

pye...jan pura2 ba... adad

king

`ko pun sebahagian dr kutsing jantan juga..
` elephant elephant elephant

wkakakakka SEBAHAGIAN kah sera gulik..
halu klu ko di umpamakan 101% manusia sebahagian dri 100% dirimu ada lah kucing dan 1% mungkin manusia atau tut**(sensored) no komen gulik..
nanti admin guna kuasa pale

sigu sera cherry (pancingan jak ni lol! )

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 11, 2009 5:18 pm

p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
Mr Satonaka Halu wrote:
erk... affraid kutsing?

pye...jan pura2 ba... adad

king

`ko pun sebahagian dr kutsing jantan juga..
` elephant elephant elephant

wkakakakka SEBAHAGIAN kah sera gulik..
halu klu ko di umpamakan 101% manusia sebahagian dri 100% dirimu ada lah kucing dan 1% mungkin manusia atau tut**(sensored) no komen gulik..
nanti admin guna kuasa pale

sigu sera cherry (pancingan jak ni lol! )

`PANCINGAN D PETANG HARI KA NIE..
` pale pale


`KUTSING2 JANTAN..
`KELUAR KAMU..
`JAN BETAPUK..
` geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 12, 2009 12:18 am

S3R4CURlYl4 wrote:
p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
Mr Satonaka Halu wrote:
erk... affraid kutsing?

pye...jan pura2 ba... adad

king

`ko pun sebahagian dr kutsing jantan juga..
` elephant elephant elephant

wkakakakka SEBAHAGIAN kah sera gulik..
halu klu ko di umpamakan 101% manusia sebahagian dri 100% dirimu ada lah kucing dan 1% mungkin manusia atau tut**(sensored) no komen gulik..
nanti admin guna kuasa pale

sigu sera cherry (pancingan jak ni lol! )

`PANCINGAN D PETANG HARI KA NIE..
` pale pale


`KUTSING2 JANTAN..
`KELUAR KAMU..
`JAN BETAPUK..
` geek geek geek

haaa kucing x gUna kuar kmu gulik..
pncuri tikUs gulik..
pemusnah hamster akU gulik al

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 12, 2009 12:21 am

`kasi fulus mulus tulus tu fantat ..
`2 kutsing kutsing jantan yg curik hamster c pye...
`kutsingan kemari kamu..
`
`pasang fantat..
`mok di fulus..
`
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 12, 2009 4:10 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
`kasi fulus mulus tulus tu fantat ..
`2 kutsing kutsing jantan yg curik hamster c pye...
`kutsingan kemari kamu..
`
`pasang fantat..
`mok di fulus..
`

halU mana ko gulik..
suruh kucing ko kuar gulik..
lngkah dulU tayar kereta itu gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 12, 2009 6:08 pm

`halu..
`jan di kasi lama..
`nnt kena tomoi tomoi ko tue..
`
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 12, 2009 11:08 pm

capat er 2..
sebelum aku rutan pantat c sera gulik..
baik ko dtng cni gulik..
halU Exclamation

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Mar 13, 2009 1:25 am

p_y_E.com wrote:
capat er 2..
sebelum aku rutan pantat c sera gulik..
baik ko dtng cni gulik..
halU Exclamation

`Huh!!! queen

`ctau la ni ADMIN PAPEL NIE...
`ADMIN PAPEL..
`TGK BA C PYE..
`MOK MERUTAN MA CIGU..
`MANA BOLE..
`KETULAHAN NNT DIA...
`NA NA NA PYE...

` mengolo mengolo
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 18, 2009 2:59 pm

sfsd apa sdh ni? sfsd

sepa panggil2 sy? saad

x bgs rutan2 sigu tu pye... asas

libas sak trus ngan krusi... geek
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Mar 18, 2009 11:07 pm

Mr Satonaka Halu wrote:
sfsd apa sdh ni? sfsd

sepa panggil2 sy? saad

x bgs rutan2 sigu tu pye... asas

libas sak trus ngan krusi... geek

`huh... Surprised
`libas ng krusi.. affraid
`nebole tu halu.. Neutral
`ketulahan nnt... Neutral
`e2 ilmu.. jan ckp mok kasi masuk d kepala lutut.. Neutral
`masuk d otak pun nda tu... Neutral

`na na na... ketulahan... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Today at 10:22 pm

Back to top Go down
 
LELAKI DAN KUCING JANTAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: