meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 LELAKI DAN KUCING JANTAN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 23, 2009 2:14 pm

shock masuk dlm kepala lutut?
erwet choooo amejing...

all

_________________

Back to top Go down
View user profile
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Mon Mar 23, 2009 2:28 pm

Quote :
6) Kucing jantan tak suka dipaksa
~ Ermmm, ni memang sangat2 betul. Sama cam lelaki, lelaki ni amat pantang dipaksa. Dia paksa tak ape, (tengok kucing, dia akan mengiow kat tuannya selagi tak dapat makanan). Macam kucing, kita takleh paksa dia tidur, takleh paksa dia makan & takleh peluk dia dengan paksa. Nanti kena cakar babe!!! Janganlah memaksa lelaki. Bagi dia space dia tp dalam masa yang sama pantau. Jangan sampai dia main kayu 3 plak.


2 aku rasa part ni girl pun sama jak la sfsd sepa suka kena paksa??? wekkk
dush klu sdh dak d terima tu jan la mau merayu2 pula!!! dush bikin panas jak la all all
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Tue Mar 24, 2009 7:46 pm

wekkk p la jantan 'kusing'...memaksa...neh amik dush all
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Tue Mar 24, 2009 8:42 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
Mr Satonaka Halu wrote:
sfsd apa sdh ni? sfsd

sepa panggil2 sy? saad

x bgs rutan2 sigu tu pye... asas

libas sak trus ngan krusi... geek

`huh... Surprised
`libas ng krusi.. affraid
`nebole tu halu.. Neutral
`ketulahan nnt... Neutral
`e2 ilmu.. jan ckp mok kasi masuk d kepala lutut.. Neutral
`masuk d otak pun nda tu... Neutral

`na na na... ketulahan... Very Happy

apa yG ketulahan tu sigu sera gulik..
aku x taw ni gulik..
kstaw luk kau gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 26, 2009 6:09 am

`ketulahan... gulik
`0o0ow sir walter.. gulik
`i no skiping englis sir walter.. gulik
`i do no ketulahan in inglis.. gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Mar 26, 2009 3:31 pm

shock sir walter?
bkn sy yg mo libas, c paijune... gulik
dia la yg ketulahan nn tu.. gulik

all

_________________

Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Sun Mar 29, 2009 3:00 am

halu gulik..aku mo libas ko jga gulik..
aku mo kasi rata pantat ko gulik..
biar jdi gelangang sepak takraw gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Tue Mar 31, 2009 12:27 am

`erk.. Surprised
`rata fantat.. Surprised
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Tue Apr 07, 2009 7:28 pm

affraid rata?!
affraid cam gelangang?!
sandi.. sandi.... gulik

all

_________________

Back to top Go down
View user profile
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Apr 08, 2009 2:04 pm

Kutsing jantan suka mencakar² tanah pas birak...<----Lelaki ada ka jua begini pale king pale pale eeee malu p sapat susi fantat..... 2 2 2
asas asas asas
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Apr 08, 2009 11:43 pm

peazebern gulik..
hahaha kitai ni gulik.
itu jak yg di kecuali kan gulik..
tpi x taw la klu c halu gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Apr 09, 2009 12:56 pm

king
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Thu Apr 09, 2009 11:12 pm

4) Kucing jantan kuat merayap
~ Lelaki juga sama seperti kucing (selalunya lah). Mereka gemar merayap & melepak, selalunya dengan kawan2 (ni tak sama dengan kucing). tetapi sebagai penjaga kucing, selalunya kita akan melepaskan kucing kita keluar, kerana kita tahu dia akan pulang sendiri. Begitu jugak lelaki. Agak sama kan???


jdi...ks lepas jak la kucing jantan tu......dia ingat balik jgk kan....tpi mcmana plak lelaki..klau tiap mlm kluar...balik subuh... @
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Fri Apr 17, 2009 9:36 pm

lynn_ wrote:
4) Kucing jantan kuat merayap
~ Lelaki juga sama seperti kucing (selalunya lah). Mereka gemar merayap & melepak, selalunya dengan kawan2 (ni tak sama dengan kucing). tetapi sebagai penjaga kucing, selalunya kita akan melepaskan kucing kita keluar, kerana kita tahu dia akan pulang sendiri. Begitu jugak lelaki. Agak sama kan???


jdi...ks lepas jak la kucing jantan tu......dia ingat balik jgk kan....tpi mcmana plak lelaki..klau tiap mlm kluar...balik subuh... @

`aku rasa kena rujuk pada yg pakar ni lynn.. Idea
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Sat May 23, 2009 2:38 am

affraid lelaki mcm tu ka elephant
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Sun May 24, 2009 2:27 pm

10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la)



nanaanan..llaki baitu....................... 2
Back to top Go down
View user profile
~ bb--love ~
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 164
Age : 30
Location : --bawah pukuk tauge--
Job/hobbies : --lepak depan lappy--
Reputation : 0
Points : 180
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Sun May 24, 2009 3:00 pm

lynn_ wrote:
10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la)



nanaanan..llaki baitu....................... 2




Neng C.... sunny llaki mimang mcm tu all
Back to top Go down
View user profile http://frendters.com
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Sun May 24, 2009 3:51 pm

~ bb--love ~ wrote:
lynn_ wrote:
10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~ Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian, hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative, selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak ikut perangai kucing la)



nanaanan..llaki baitu....................... 2




Neng C.... sunny llaki mimang mcm tu all

mu ampas meja laitu neng bb............ geek asas
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Wed Jun 10, 2009 12:28 pm

Quote :
10) Kucing jantan takkan pernah setia kat seekor kucing betina
~
Kalau diikutkan ini tak berapa sama, tp ada persamaannya. Ikut kajian,
hampir 78% (berdasarkan majalah Cleo keluaran bila ntah), lelaki takkan
akan kahwin dengan girlfriend pertama dia (pls note: secara specificnya
bukan cinta pertama tp first girlfriend pertama dia). Begitu juga
dengan lelaki yg modern (of coz) dan bkn yang
conservative,
selalunya tidak akan berkahwin dgn first girlfriend dia. Tetapi ada
juga la species lelaki yang memang setia pada yang satu dari girlfriend
pertama & jenis taknak tukar-tukar girlfriend/isteri (yang tu tak
ikut perangai kucing la)

shin mcm tu eh...
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Sponsored content




PostSubject: Re: LELAKI DAN KUCING JANTAN   Today at 8:50 am

Back to top Go down
 
LELAKI DAN KUCING JANTAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: