meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 jalan ke bulan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
pencuri_GULA
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Male
Number of posts : 155
Age : 29
Location : borneo tengah
Job/hobbies : mencuri gula lor
Reputation : 3
Points : 158
Registration date : 2009-05-19

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Wed May 20, 2009 8:33 pm

erm...
isap gam laini
....buli sampai jua tu pi bulan
......... asas
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Wed May 20, 2009 8:50 pm

pencuri_GULA wrote:
erm...
isap gam laini
....buli sampai jua tu pi bulan
......... asas

uik pale
jgn kan ke bulan Smile
ke syurga pun ko smpi Smile
tpi jgn jak ko kena tngkp pulish time ko ontheway p bulan tu gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
pencuri_GULA
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Male
Number of posts : 155
Age : 29
Location : borneo tengah
Job/hobbies : mencuri gula lor
Reputation : 3
Points : 158
Registration date : 2009-05-19

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Wed May 20, 2009 11:05 pm

p_y_E.com wrote:
pencuri_GULA wrote:
erm...
isap gam laini
....buli sampai jua tu pi bulan
......... asas

uik pale
jgn kan ke bulan Smile
ke syurga pun ko smpi Smile
tpi jgn jak ko kena tngkp pulish time ko ontheway p bulan tu gulik

adoi
...indada jua pulis baitu time otw tu
........ndak pun kasi join tu pulis
..............dia pun lum sampai pi bulan tu
................... asas
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Sat May 23, 2009 4:16 am

pale lawak tul tu gmbar pale
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Thu Jun 18, 2009 11:13 am

pencuri_GULA wrote:
p_y_E.com wrote:
pencuri_GULA wrote:
erm...
isap gam laini
....buli sampai jua tu pi bulan
......... asas

uik pale
jgn kan ke bulan Smile
ke syurga pun ko smpi Smile
tpi jgn jak ko kena tngkp pulish time ko ontheway p bulan tu gulik

adoi
...indada jua pulis baitu time otw tu
........ndak pun kasi join tu pulis
..............dia pun lum sampai pi bulan tu
................... asas

ui kalo kamu p bulan ... @ @
singgakan amik sedikit cahaya d matahari.... 2 2
spaya x ssh² lagi maw beli lampu... byk bill bha kalo guna lampu.... geek geek
tulung ar..pensuri gula..... cherry cherry cherry
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: jalan ke bulan   Fri Jun 19, 2009 12:06 am

aku mo kongsi satu benda kurang lebih mcm jalan ke bulan pale
di melaka ada satu tempat d roundabout bepapan tanda ke jepun,rusia,indonesia,& segala negara yang ada seolah2 negara tu siring mata jak dorang buat pale ndak tau apa motif dorang buat camtu pale mungkin pengarah majlis daerahnya kili-kili sudah teroverdose geek kalau aku terpegi melaka lagi aku mesti tangkap tu gambar papan tanda tu geek
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: jalan ke bulan   Today at 10:20 pm

Back to top Go down
 
jalan ke bulan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» NaruHina Wedding
» Why we love Hinata! Building up and taking apart of the beautiful Hinata.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:FOTO/GAMBAR LUCU:.-
Jump to: