meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 hati2 chat lucah

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 3:53 pm

Ada di kalangan chatter yang ketagih chat sex sehingga ada yang terlanjur melakukan zina. Yang menjadi kemusykilannya dua-dua respon dan menginginkan benda yang sama. Astagfirullah... sanggup melakukan hubungan sex dengan seorang yang tidak dikenali memang sesuatu yang melampau terutama kepada pasangan yang sudah berkahwin. Just remind, kalau ikut hudud dah dihukum rejam.

Di Harian Metro hari ini, berita utamanya ialah mengenai pasangan suami-isteri yang cari makan melalui sembang sex. Si isteri berchatting mencari mangsanya yang muda dan berduit. Kemudian buat temujanji di hotel kononnya untuk melakukan benda terkutuk tersebut. Si pemuda tadi pun sama niat untuk melempiaskan nafsu serakah nya.

Kemudian semasa di dalam bilik hotel, Si suami wanita tadi akan datang dan mengamuk mengatakan isterinya curang dan menuduh si pemuda (Chatter lelaki) tadi menggoda isterinya. Si suami akan membelasah chatter tadi dan mengambil barangan berharga termasuk wang ringgi.

Tipu muslihat pasangan iblis itu diceritakan Ketua Biro Pengaduan Awam MCA, Datuk Michael Chong di sini, semalam.

Chong mendedahkan setakat ini, dia menerima tiga kes membabitkan pasangan terbabit.

Katanya, dalam satu daripada aduan itu, mangsa mendakwa terpaksa membayar RM50,000 kepada pasangan berkenaan bagi mengelak rahsianya terbongkar.

“Perbuatan dan perancangan pasangan terbabit begitu licik hingga mangsa tidak menyedari mereka sebenarnya ditipu,” katanya yang percaya ramai lagi menjadi mangsa mereka.

Mungkin kes di atas ialah kes berbangsa cina, tapi tidak mustahil jika orang melayu pun akan membuat tipu helah yang serupa juga.

Jadi kepada mereka yang suka chat sex tu berharap dapat bertaubat . Jangan ikutkan nafsu sangat. Berjumpa dengan orang yang tidak dikenali sebenarnya mempunyai risiko yang tinggi. Ingatlah walau pun bersembang di alam maya, dosanya pun sama juga. Apa lagi kalau sampai ke tahap berjumpa dan terlanjur mentelahan lagi kalau dah bersuami/isteri.

Banyak lagi aktiviti berfaedah semasa bertenet, bukan chat sahaja. Mungkin ada segelintir yang bertemu jodoh di room sembang tapi mungkin peratusnya sikit sangat. Tidak dapat dinafikan teknologi selain membawa faedah kepada manusia, ia juga bakal menghancurkan peradaban jika tidak dikawal. Siapa yang nak kawal? Kalau budak kecil pun susah nak kawal aktiviti internet apa lagi kalau dah dewasa.Allah nampak apa yang kita buat.... sendrik mau ingat!


p/s : nah3x..siapa tu..ati2 kamu...
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:17 pm

huh study bgs balajar
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:36 pm

tu lah bgus belajar.. 2
dripada chat 2
nasib aku ndak chat sdh silent
tggl layan forum jak monkey

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:37 pm

asas sama pulak....nes bek sa kaja geek
Back to top Go down
View user profile
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:41 pm

nasib chong.. kalau cheng tadi huru hara ni forum aku memberontok.. heuehuehuehe


sfsd
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:43 pm

geek mr.kutak...dun wuri ehh....lau cheng pown..bukan yi-cheng kn....tp ah-cheng...ertinya bukan mr.kutak........ geek
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 8:45 pm

aku taw jga tu..cheng pale
mmg nama dia cheng bai tu pale
tpi sngaja aku edit p chOng,, pale
mana asi klu admin yg memberontak pale
msti user dUlu.. pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Fri Mar 06, 2009 10:19 pm

abis la nie tahuuu fgsdg tapukkkkkkkkkk
Back to top Go down
View user profile
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sat Mar 07, 2009 1:44 am

erm macam2 ja skrg ni.. sampai benda2 mcm ni pn ada.. apapun x mustahil kan..lebih dari ni pn ada kalik.. afro
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sat Mar 07, 2009 9:09 am

gulik hantam kamu. bagus pi jual sayul lagi bagus. atau jual kain sni internet... bagus halal dan bersih pendapatan kita cat

_________________
Exclamation Stay Truth To Yourself - Hail All MOD Exclamation
ytuyi

negara
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sat Mar 07, 2009 10:35 am

«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
erm macam2 ja skrg ni.. sampai benda2 mcm ni pn ada.. apapun x mustahil kan..lebih dari ni pn ada kalik.. afro

ya bah kan tuan admin asas
mangkali ada yg lebih dri tu kan pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 8:32 am

Wink skunk klu masuk room semenajung 80% chatters borak lucah silent tp bukan room semenanjung jak skunk rabbit room sabah sarawak pun sama jak skrg aku tngok scratch
semua dr kita la mcm mn mau handle this prblm santa
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 9:32 am

smuaNya dr kita jak.... 2

kalo mmg niaT tu maw buat x snOnoh..mmg jadi la.. rabbit rabbit

kalo niat baik mmg jadi bek juga tu pale ...tu la sa x layan org yg x dkenali memPM sa.. afro afro
slalu jak sa kes iGnore...(baru tau..hehehe) mengolo mengolo
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 11:52 am

3ssor_y3okok wrote:
geek mr.kutak...dun wuri ehh....lau cheng pown..bukan yi-cheng kn....tp ah-cheng...ertinya bukan mr.kutak........ geek

kompom bukan aku party
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 11:55 am

p_y_E.com wrote:
«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
erm macam2 ja skrg ni.. sampai benda2 mcm ni pn ada.. apapun x mustahil kan..lebih dari ni pn ada kalik.. afro

ya bah kan tuan admin asas
mangkali ada yg lebih dri tu kan pale

asas kompom la ada Tuan Besar, 2 ,ko jangan buat g2 ar tuan..x bagus 2.. 2



p/s:tuan besar(besar tutttttttsensored******) geek

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 6:51 pm

«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
p_y_E.com wrote:
«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
erm macam2 ja skrg ni.. sampai benda2 mcm ni pn ada.. apapun x mustahil kan..lebih dari ni pn ada kalik.. afro

ya bah kan tuan admin asas
mangkali ada yg lebih dri tu kan pale

asas kompom la ada Tuan Besar, 2 ,ko jangan buat g2 ar tuan..x bagus 2.. 2



p/s:tuan besar(besar tutttttttsensored******) geek

apa tu P/s sensored 2
jaga2 ar 2
ada lai ni pale
bukan aku bt g2 pale
bukan ako..bukan ako.. pale

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sun Mar 08, 2009 7:14 pm

assas janji rockkk.... assas

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 11, 2009 1:37 am

`em..
`aku suda resign dr bidang chating nie..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 11, 2009 4:29 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
`em..
`aku suda resign dr bidang chating nie..
` elephant elephant elephant

kenapa kunu gulik..
klu ada pengambilan lagi gulik..\
ko mo isi borang kah lagi gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 11, 2009 5:29 pm

p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
`em..
`aku suda resign dr bidang chating nie..
` elephant elephant elephant

kenapa kunu gulik..
klu ada pengambilan lagi gulik..\
ko mo isi borang kah lagi gulik..

`aku rasa rasa luk..
`lau rasa mcm oren sunkist..
`mok lah...
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 11, 2009 7:11 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
`em..
`aku suda resign dr bidang chating nie..
` elephant elephant elephant

kenapa kunu gulik..
klu ada pengambilan lagi gulik..\
ko mo isi borang kah lagi gulik..

`aku rasa rasa luk..
`lau rasa mcm oren sunkist..
`mok lah...
` elephant elephant elephant

haha gulik..
klu mcm rasa susu sap junjung kO mau kah?..
heuheueh gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Thu Mar 12, 2009 5:18 pm

affraid apa kaini? asasa
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Sat Mar 14, 2009 11:02 pm

p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
`em..
`aku suda resign dr bidang chating nie..
` elephant elephant elephant

kenapa kunu gulik..
klu ada pengambilan lagi gulik..\
ko mo isi borang kah lagi gulik..

`aku rasa rasa luk..
`lau rasa mcm oren sunkist..
`mok lah...
` elephant elephant elephant

haha gulik..
klu mcm rasa susu sap junjung kO mau kah?..
heuheueh gulik..

`sus sap sunsung talampau the manis... queen
`susu tepung dumex aku mok la...
`gulik gulik
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 18, 2009 10:44 am

geek uinaaa...kompom 'lutsah' kai tu ahhh...cilake all suka ti mok chat 'lutsah'... all
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Wed Mar 18, 2009 11:23 pm

3ssor_y3okok wrote:
geek uinaaa...kompom 'lutsah' kai tu ahhh...cilake all suka ti mok chat 'lutsah'... all

`jangan lutsa lutsa... Neutral
`nebagus tu... Neutral
`lutsu lutsu jak boleh... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: hati2 chat lucah   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
hati2 chat lucah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Scottish Chat Up Lines:
» Chat this weekend 2/12 or 2/13?
» Best. Chat. Ever.
» Can someone give me the link to lejams tiny chat.
» CHAT ROOM LINK!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:ISU-ISU SEMASA:.-
Jump to: