meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Fri May 22, 2009 8:26 pm

11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:

all all all all
1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"


geek selamat mencuba... geek
all all all all

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Fri May 22, 2009 10:55 pm

Quote :
4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

huehauhauahuahau =
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Fri May 22, 2009 11:09 pm

geek pica puyut sa bca ni tips...jd sa share ama kmu suma.. geek
adad lau dlm lif...buring...naa buat la mcmni... geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 1:55 am

Quote :
6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.


geek aku suka part ni geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 2:02 am

ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.


geek aku suka part ni geek






bah pa lg lady.. geek
geek praktikkan d lif CP.. geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 2:19 am

Quote :
ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote:
6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.


geek aku suka part ni geek






bah pa lg lady.. geek
geek praktikkan d lif CP.. geek


geek aku mau juga klu ko ada sekali jd assistant geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 2:26 am

adad ukie..bule... sa jd assistan d luar lif..mcm... geek geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 2:30 am

Quote :
adad ukie..bule... sa jd assistan d luar lif..mcm... geek geek


pale buyuk eyh geek geek geek nnti aku kena tgkap spkcik security terus p bukit padang queen geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 5:01 am

pty paitu?
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 5:14 am

yolz wrote:
pty paitu?


santa affraid
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 5:32 am

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang


wakakakkakaka...............nanti urg ingt ko gila...............bwt mcm tu............. geek geek
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sat May 23, 2009 5:35 am

lynn_ wrote:
6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang


wakakakkakaka...............nanti urg ingt ko gila...............bwt mcm tu............. geek geek

geek itu la ba geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 12:27 am

@ <<--bagini buli ka haaa
Back to top Go down
View user profile
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 12:31 am

jangan ehh Smile
busuk tu @
nanti orang pingsan d dalam lif Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 12:35 am

@ <<--milu bai nie..mn da bucuk Razz
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 2:15 pm

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.




wkakakak..lau durg tnya..mo bwt pa dgn ambil gmbr....ckp jak..kamu semua trpilih jdi pelakun lif....... gulik gulik wuakakakaaki
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 2:30 pm

lynn_ wrote:
3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.




wkakakak..lau durg tnya..mo bwt pa dgn ambil gmbr....ckp jak..kamu semua trpilih jdi pelakun lif....... gulik gulik wuakakakaaki




lyntut.. @ milu ping satooo... geek
miahahaah suru durang nari lg...utk pencarian bakat baru mnari sapooolll.. geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 2:51 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
lynn_ wrote:
3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.




wkakakak..lau durg tnya..mo bwt pa dgn ambil gmbr....ckp jak..kamu semua trpilih jdi pelakun lif....... gulik gulik wuakakakaaki




lyntut.. @ milu ping satooo... geek
miahahaah suru durang nari lg...utk pencarian bakat baru mnari sapooolll.. geek


ya..ya............bakat yg trpendam kenen tu ikantut............ miahahaah sapel cewah.......jugit lgi..... miahahaah ..macam sa tgok mawi yg nari2................ wuakakakaaki wuakakakaaki ...
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Sun May 24, 2009 2:52 pm

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

kalaw bedua2 an ja tym ni musti kenapatan...silap ari bulan klo yg di cuit tu awek bawah umur musti kena sakap sexual erestment wakakak under 21 kena sebat lol...tp klo dengan laki2 lain pla jdnya kena ckp gay geek
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 1:40 pm

wkaakakak cukup2....ko tu jaga2..nda pakai baju lgi..seksi banget dong............. pale
Back to top Go down
View user profile
gundave85
Airman
Airman


Male
Number of posts : 56
Age : 31
Location : siring bahu jln foh sang...
Job/hobbies : jamming.........
Reputation : 0
Points : 56
Registration date : 2009-03-13

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 3:22 pm

kalo busan dalam lif...cucuk pantat sndiri then kasi masuk dlam lubang idung....perghhh... freter korek
Back to top Go down
View user profile http://www.google.com
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 6:57 pm

gundave85 wrote:
kalo busan dalam lif...cucuk pantat sndiri then kasi masuk dlam lubang idung....perghhh... freter korek




pale mcm ko pena ja ni gunut... geek geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 7:29 pm

pale sandi jg tu..
pale ko pigi kadai kaling ko cucuk pantat kaling, ayoyoyo geek
Back to top Go down
View user profile
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 7:43 pm

gundave85 wrote:
kalo busan dalam lif...cucuk pantat sndiri then kasi masuk dlam lubang idung....perghhh... freter korek

korek uiks gulik
wuakakakaaki sakai ketawa Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Mon May 25, 2009 7:49 pm

wuakakakaaki ikan ikut ketawa... geek geek
...

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
Sponsored content




PostSubject: Re: 11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif   Today at 7:58 pm

Back to top Go down
 
11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Household tips
» Tips on how to better drybrush metallics?
» Gaming Table Creation Tips
» looking for tips on baking

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: