meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 percintaan terlarang..apa komen anda....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
.-.einz.-.
Airman
Airman


Female
Number of posts : 40
Age : 31
Location : K.p
Job/hobbies : hacking
Reputation : 0
Points : 48
Registration date : 2009-04-10

PostSubject: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 9:02 am

What a Face ops..percintaan yg x direstui? percintaan tak terkawal? bercinta dgn bf org? tunang org? asas suami orang? asas

siler2 komen..salahka jika kita fall in leb dgn org2 di atas?espicially ngan hsband org??

pale salah ka lau rasa sayang tu dtg dgn sendri? salah ka bercinta camtu? bukan nak kawin, tpi bukan jg just for fun...yg penting, rasa sayang tu da

ada..komen2...

bercinta..tpi sembunyikan status da bertunang..rasanya itu lagi teruk kan..menyanyangi org yg menyembunyikan status diri.. geek ops..

sory lau ada yg terasa.. geek

bha..komen2 kamurang.. afro x kumin, sa tumbuk... afro
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 9:09 am

erm no comment Smile
msing2 mO ingat Smile
heuheu..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 9:18 am

pale pandai mkn pandai simpan
geek jgn pikir sedap ja..
geek pikir jg sakit tu..
Back to top Go down
View user profile
.-.einz.-.
Airman
Airman


Female
Number of posts : 40
Age : 31
Location : K.p
Job/hobbies : hacking
Reputation : 0
Points : 48
Registration date : 2009-04-10

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 9:20 am

2 silake..kumin ba pye...
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 1:53 pm

shock minta2 djauhkan shin
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 2:48 pm

yolz wrote:
pale pandai mkn pandai simpan
geek jgn pikir sedap ja..
geek pikir jg sakit tu..

Sia suka ayat ko dogo.. jgn pok sedap ja.. agak2 jg sakit 2, pandai makan pandai susi piring.. nda g2 gaman geek


erm jocolor percintaan terlarang king terpulang pada individu, lain org lain gaya dan ragamnya.... tapi biasanya klu suda cinta ada 2 jalan ja :bolos: atau pun rasain lo sakitnya aka ketsiwa.. mayB jg terpulang pada situasi.. yg pasti sakit tetap ada elephant

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 3:33 pm

fall in lop ama laki urang?? shock
nda akan terjadi tu geek
percintaan nda d restui.. king ni bnyk ni blaku...
selalunya bila ada ketidaksamaan darjat/pangkat...agama...bangsa...mcm2.. study
ermm scratch susa tu tau... nda tekata2... sb tia tau pa mo ckp geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 3:46 pm

ikantut x paya sakap elephant ko taip seja.. kalau ko sakap x dengar jg 2 geek

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 3:49 pm

my•aka•elol wrote:
ikantut x paya sakap elephant ko taip seja.. kalau ko sakap x dengar jg 2 geek



eh wuakakakaaki wuakakakaaki ikan ktawa...
hide malu eh.. geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 4:15 pm

sa cinta terlarang ni slalu blaku dlm cerita hindustan bom
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 4:24 pm

geek Kitai TUAN ADMIN dogo..
Back to top Go down
View user profile
.-.einz.-.
Airman
Airman


Female
Number of posts : 40
Age : 31
Location : K.p
Job/hobbies : hacking
Reputation : 0
Points : 48
Registration date : 2009-04-10

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 5:40 pm

pale bersinta jak bha..bukan mo kawin..

xpa la rasa sakit.. geek yg penting skrang bahgsia..opssssssssss..

geek geek diki na..on9 inda membagitau ba
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 5:53 pm

ermm....percintaan atau perhubungan t'larang mmgla sgt2 tak elok pd pandangan mata masyarakat. Apatah lg bila ianya disulami atau ditambah ngan perbuatan sumbang yg ditegah dlm agama. Byk jenis perhubungan t'larang ni sebenarnya & dikenali jg sbagai perhubungan yg tak normal la.. gay Tp bg aku kan, dlm kes camni mmg agak komplikated la.. wlupun ianya atas sbb dasar/perasaan cinta atau sygkan seseorg tu yg t'amat sgt smpai tak peduli sepapun urg itu, status dia, rupa dia, atau whatever la kan.. tp, itu seperti lumrah naluri manusia la kan..namanya pun cinta itu buta..tak kira sepapun....so, bila dah buta hati kerna cinta, tulah psl smpai sggup lakukan apa seja kerana nafsu semata2..... ermmm bg aku, ini dr niat hati seseorg tu gakla...pokok pangkalnya adalah HATI kita..hati kita yg menentukan NIAT itu sm ada BAIK atau sebaliknya..dari kita jak tu..klu nak buat dosa, itu perhitungan antara diri urg itu ngan Tuhan...tp, klu nak melawan arus gak, akan bykla dugaan & rintangan yg bakal ditempuhi..lg satu, ianya mgkin b'gantung pd nilai peribadi seseorg tu la...dr didikan agama, ibubapa, keluarga atau sebagainya. so, klu nak sesuatu kehidupan yg baik, kenalah lakukan perkara yg baik tp, klu nak perkara tak baik semata2 nak seronok..padulila kunu...dusa blakang kira...yg panting injoi..wakakak...nah,itu terserahla kan.... chuky

lg satu yg kita kena amik iktibar ialah jgn suka2 mengaibkan urg lain atau mengata sesuatu ttg keburukkan urg lain. kita sm2 manusia...percayalah, bila kita asyik mentertawakan atau mengata perihal urg lain, ermmm perkara yg sm itu gak akan mgkin b'laku pd diri sendiri kelak...dlm Islam ianya dipanggil hukum "KISAS" perbuatan....iyala, kita ni kan kdg pndai lupa diri gak..ekkeekke...itu besa la bah kan sepa2pun...so, dlm apa jua perbuatan atau perkataan yg kita ucapkan, timbang2kan & hati2 sbb takut t'lepas ckp kan....nau'zubillah.... pty


assas bom assas

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 7:11 pm

Quote :
lg
satu yg kita kena amik iktibar ialah jgn suka2 mengaibkan urg lain atau
mengata sesuatu ttg keburukkan urg lain. kita sm2 manusia...percayalah,
bila kita asyik mentertawakan atau mengata perihal urg lain, ermmm
perkara yg sm itu gak akan mgkin b'laku pd diri sendiri kelak...dlm
Islam ianya dipanggil hukum "KISAS" perbuatan....iyala, kita ni kan kdg
pndai lupa diri gak..ekkeekke...itu besa la bah kan sepa2pun...so, dlm
apa jua perbuatan atau perkataan yg kita ucapkan, timbang2kan &
hati2 sbb takut t'lepas ckp kan....nau'zubillah.... pty


asas aku stuju ni kak lutau elephant ass
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 9:56 pm

.-.einz.-. wrote:
pale bersinta jak bha..bukan mo kawin..

xpa la rasa sakit.. geek yg penting skrang bahgsia..opssssssssss..

geek geek diki na..on9 inda membagitau ba


ni kes pok sedap ja sakit blakang kira.. geek matsam mau membaagitau,, ko bz ******* geek

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 10:08 pm

tp...ikan ada sikit tips ni... geek
lau uda suka ama seseorang...jan malu2 mo luahkn ama si dia.... elephant
yg pnting uda luahkn... elephant nda jg rs nyesal d ari tua... geek


p/s: ikan mo luahkn prasaan sinta ama.... mr.ikan ni... cherry malangnya teda mr.ikan d sni.. geek hanya ada miss ikan...
nah mula uda....nda tau pa sa sakap ni geek
pa2 pn... @ <---------------milu+suklat panas2 geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 10:17 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
tp...ikan ada sikit tips ni... geek
lau uda suka ama seseorang...jan malu2 mo luahkn ama si dia.... elephant
yg pnting uda luahkn... elephant nda jg rs nyesal d ari tua... geek


p/s: ikan mo luahkn prasaan sinta ama.... mr.ikan ni... cherry malangnya teda mr.ikan d sni.. geek hanya ada miss ikan...
nah mula uda....nda tau pa sa sakap ni geek
pa2 pn... @ <---------------milu+suklat panas2 geek


asas aku setuju asas klu suka luahkan ja flower nnti dkebas org ooops
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
~ bb--love ~
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 164
Age : 30
Location : --bawah pukuk tauge--
Job/hobbies : --lepak depan lappy--
Reputation : 0
Points : 180
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sat May 23, 2009 11:41 pm

sukung 1000% tu miss ikan ( alamak shock terlebih sdh ) all all


miss ikan..... @ juin ba minum milu+suklat @
Back to top Go down
View user profile http://frendters.com
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sun May 24, 2009 7:20 am

sedangkan siti nurhaliza pun kawin sama datok K Smile
apa lagi kita Smile
tapi menurut islam..
nanti d syurga.. orang yang paling cantik dalam syurga ialah
ISTRI PERTAMA kita..
jadi sendiri fikir la apa ertinya tu..
kalau jadi istri ke2 nanti d syurga x cantik..
maksud ku suami mu akan cari juga ISTRI PERTAMANYA asas
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sun May 24, 2009 7:28 am

Lµ¯|¯4ú wrote:
ermm....percintaan atau perhubungan t'larang mmgla sgt2 tak elok pd pandangan mata masyarakat. Apatah lg bila ianya disulami atau ditambah ngan perbuatan sumbang yg ditegah dlm agama. Byk jenis perhubungan t'larang ni sebenarnya & dikenali jg sbagai perhubungan yg tak normal la.. gay Tp bg aku kan, dlm kes camni mmg agak komplikated la.. wlupun ianya atas sbb dasar/perasaan cinta atau sygkan seseorg tu yg t'amat sgt smpai tak peduli sepapun urg itu, status dia, rupa dia, atau whatever la kan.. tp, itu seperti lumrah naluri manusia la kan..namanya pun cinta itu buta..tak kira sepapun....so, bila dah buta hati kerna cinta, tulah psl smpai sggup lakukan apa seja kerana nafsu semata2..... ermmm bg aku, ini dr niat hati seseorg tu gakla...pokok pangkalnya adalah HATI kita..hati kita yg menentukan NIAT itu sm ada BAIK atau sebaliknya..dari kita jak tu..klu nak buat dosa, itu perhitungan antara diri urg itu ngan Tuhan...tp, klu nak melawan arus gak, akan bykla dugaan & rintangan yg bakal ditempuhi..lg satu, ianya mgkin b'gantung pd nilai peribadi seseorg tu la...dr didikan agama, ibubapa, keluarga atau sebagainya. so, klu nak sesuatu kehidupan yg baik, kenalah lakukan perkara yg baik tp, klu nak perkara tak baik semata2 nak seronok..padulila kunu...dusa blakang kira...yg panting injoi..wakakak...nah,itu terserahla kan.... chuky

lg satu yg kita kena amik iktibar ialah jgn suka2 mengaibkan urg lain atau mengata sesuatu ttg keburukkan urg lain. kita sm2 manusia...percayalah, bila kita asyik mentertawakan atau mengata perihal urg lain, ermmm perkara yg sm itu gak akan mgkin b'laku pd diri sendiri kelak...dlm Islam ianya dipanggil hukum "KISAS" perbuatan....iyala, kita ni kan kdg pndai lupa diri gak..ekkeekke...itu besa la bah kan sepa2pun...so, dlm apa jua perbuatan atau perkataan yg kita ucapkan, timbang2kan & hati2 sbb takut t'lepas ckp kan....nau'zubillah.... pty


assas bom assas

ass saya setuju ni lutau..
all walau pun cinta tu datang sendiri tapi kita kena fikir juga tentang orang lain..
sebab dalam dunia ni kita hidup komuniti iaitu tolong menolong..
kalau main sedap sendiri ja..mmg x kemana
all
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
.-.einz.-.
Airman
Airman


Female
Number of posts : 40
Age : 31
Location : K.p
Job/hobbies : hacking
Reputation : 0
Points : 48
Registration date : 2009-04-10

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sun May 24, 2009 11:23 am

sa insafffff...

ya la kan..cinta itu buta..sebelum bercinta, tau kesalahan, bila da bersinta..omg..semua

lupa.. sasas sasas

asa ni la idup..bek merokok dr bcinta..opstt.. erwet erwet

diki..mish u baaaa.. kiss
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Sun May 24, 2009 1:36 pm

.-.einz.-. wrote:
What a Face ops..percintaan yg x direstui? percintaan tak terkawal? bercinta dgn bf org? tunang org? asas suami orang? asas

siler2 komen..salahka jika kita fall in leb dgn org2 di atas?espicially ngan hsband org??

pale salah ka lau rasa sayang tu dtg dgn sendri? salah ka bercinta camtu? bukan nak kawin, tpi bukan jg just for fun...yg penting, rasa sayang tu da

ada..komen2...

bercinta..tpi sembunyikan status da bertunang..rasanya itu lagi teruk kan..menyanyangi org yg menyembunyikan status diri.. geek ops..

sory lau ada yg terasa.. geek

bha..komen2 kamurang.. afro x kumin, sa tumbuk... afro


sa lau bleh elakkan la brcinta dgn suami org.... sa kesian isteri n anak2 merika......bgi s isteri...tu semua rasun.....bgi sang suami plak..rasun tu madu nya... confused confused

confused lau dah tua2 keriput tu...bwt la amalan....bkn nya mo brsinta2 lgi... asasa

wekkk ... al napa ya llaki x cuklup 1 isteri..... dush dush
Back to top Go down
View user profile
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Mon May 25, 2009 10:08 am

.-.einz.-. wrote:
pale bersinta jak bha..bukan mo kawin..

xpa la rasa sakit.. geek yg penting skrang bahgsia..opssssssssss..

geek geek diki na..on9 inda membagitau ba

bahagia ka tu klu sakit? geek
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Mon May 25, 2009 11:11 am

pale bgs jan besinta... geek siuk lg bekawan ja... elephant

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Mon May 25, 2009 11:14 am

pale tp, klu bekawan x bleh cocom.. geek
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: percintaan terlarang..apa komen anda....   Today at 10:18 pm

Back to top Go down
 
percintaan terlarang..apa komen anda....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Susan G. Komen race for the Cure 300 at Bowman Gray

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:JOM BORAK:.-
Jump to: