meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 nampak epel

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: nampak epel   Sun May 24, 2009 2:13 pm

aku ada pengalaman maw kongsi ma korang ni waktu tu aku suka mandi di tun fuad(sapa2 tingal area kk taw la tu)..dengan bermodalkan short pant yang ketat aku ngan member p la sana... Tujuan p sana musti la maw mandi nda kan main sorok2.sambil2 tu kami mencari jodoh kekekeke... kebetulan ari tu hujung mingu mestti siok sb ramai org... Sampai ja d sana ada sorang member aku ni nda sabar sangat maw mandi.. jd di pendekan crita smua da redy mau terjun sorg member ni pula maw juga main gelonsor2 cam budak2...dia belari la p atas tanpa belengah dia melompat dan melunucr dengan lajunya tanpa sedar sampai suar dia telucut..dia x sedar pun masa tu sebab telampaw exited hahaha... bila dia bediri sambil membelakangi kitaorg maka nampak la belahan epel dia tu nsbaik dia x berdepan dengan kami kalaw x musti nampak ekur dia yang depan tu dah la pendek munyit kalaw nampak musti dia heran sebab napa ekur dia pindik d depan pula tu..ya la munyit heran sebab ada spisis dia yg berekor d depan sedangkan munyit berekor blakang(sapa yg pcya tory darwin tu memang sah dia la spupu munyit) cat ... Until now dekat 1thn kami smua dah x p sana lagi bukan sebab malu tapi x da masa laaaaaaaa....
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: nampak epel   Sun May 24, 2009 2:18 pm

wkaakkaakak.......sukup2...napak la tulul masin dia tu kan.................... gulik gulik gulik
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: nampak epel   Mon May 25, 2009 7:06 pm

affraid epel kaitu nmanya.. geek
jd mcmna la dia cover?? terjun balik ka?? menyelam cari yg tertanggal.. geek geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
yolz
Technical Sergeant
Technical Sergeant


Number of posts : 245
Reputation : 0
Points : 255
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: nampak epel   Mon May 25, 2009 7:28 pm

geek minta epal!!
Back to top Go down
View user profile
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: nampak epel   Mon May 25, 2009 7:39 pm

wagagagaga geek
unforgetuble memory Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: nampak epel   Mon May 25, 2009 10:50 pm

Quote :
... Until now dekat 1thn kami smua dah x p sana lagi bukan sebab malu tapi x da masa laaaaaaaa....

bukan xdak masa...tp wisau ada yg kanal ehh geek geek npk epel tu..opzz...bukan apa tu ahh.... susej...
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: nampak epel   Mon May 25, 2009 11:15 pm

awakakaa Smile
ayat baru aku dpt tpi dalam pengertian lain Smile
EPAL Smile

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: nampak epel   Tue May 26, 2009 7:18 pm

geek paijune..kow tahu suga pla hitu 'EPEL.. geek
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Tue May 26, 2009 10:13 pm

lynn_ wrote:
wkaakkaakak.......sukup2...napak la tulul masin dia tu kan.................... gulik gulik gulik
Nda la sa mau imagine befikir lagi la…langsung tia maw sebab sa pun ada wakakakaka
•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
affraid epel kaitu nmanya.. geek
jd mcmna la dia cover?? terjun balik ka?? menyelam cari yg tertanggal.. geek geek
kekeke dia ni memang tia pandai malu sebab badan dia bersaiz badak jd mo menunjuk2 la sikit Very Happy
yolz wrote:
geek minta epal!!
Maw belah kiri atau kanan?wakakakaka
MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
wagagagaga geek
unforgetuble memory Smile
kalau belum becukur lagi la teruk hahahaha
p_y_E.com wrote:
awakakaa Smile
ayat baru aku dpt tpi dalam pengertian lain Smile
EPAL Smile
Dalam pengertian lain klo Nampak belehan sure kena pangil lurah dendam wakakakaka
bukan xdak masa...tp wisau ada yg kanal ehh geek geek npk epel tu..opzz...bukan apa tu ahh.... susej... [/quote]
Nah2 suka la dia tu maw tinu ekur manusia:P
Back to top Go down
View user profile
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: nampak epel   Wed May 27, 2009 12:15 am

confused bila masa??
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: nampak epel   Wed May 27, 2009 12:34 am

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
lynn_ wrote:
wkaakkaakak.......sukup2...napak la tulul masin dia tu kan.................... gulik gulik gulik
Nda la sa mau imagine befikir lagi la…langsung tia maw sebab sa pun ada wakakakaka
•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
affraid epel kaitu nmanya.. geek
jd mcmna la dia cover?? terjun balik ka?? menyelam cari yg tertanggal.. geek geek
kekeke dia ni memang tia pandai malu sebab badan dia bersaiz badak jd mo menunjuk2 la sikit Very Happy
yolz wrote:
geek minta epal!!
Maw belah kiri atau kanan?wakakakaka
MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
wagagagaga geek
unforgetuble memory Smile
kalau belum becukur lagi la teruk hahahaha
p_y_E.com wrote:
awakakaa Smile
ayat baru aku dpt tpi dalam pengertian lain Smile
EPAL Smile
Dalam pengertian lain klo Nampak belehan sure kena pangil lurah dendam wakakakaka
bukan xdak masa...tp wisau ada yg kanal ehh geek geek npk epel tu..opzz...bukan apa tu ahh.... susej...



wkaakakakak........tulul masin......
Nah2 suka la dia tu maw tinu ekur manusia:P[/quote] wekkk dia mo tapuk baitu..tpi trkuar... geek geek geek
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Wed May 27, 2009 2:25 am

3ssor_y3okok wrote:
confused bila masa??
anan ba ko malu2 sono peace
kekeke

wekkk dia mo tapuk baitu..tpi trkuar... geek geek geek[/quote]
jan ko emegin tu ekur bula bikin juling tu klo ko nampak shock
Back to top Go down
View user profile
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: nampak epel   Wed May 27, 2009 1:58 pm

2 kow mow kestaw kai tu lalang???
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Wed May 27, 2009 9:25 pm

3ssor_y3okok wrote:
2 kow mow kestaw kai tu lalang???
kasi taw apa?
rhizomie tu memang nama sejenis lalang..
tp nama spisipik yg lain sa tia taw la..
ataw ko maw subut nama spisipik ikur manusia?
hisk hisk hisk
Back to top Go down
View user profile
~ bb--love ~
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 164
Age : 30
Location : --bawah pukuk tauge--
Job/hobbies : --lepak depan lappy--
Reputation : 0
Points : 180
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: nampak epel   Sun May 31, 2009 10:26 am

shock astaga............ geek geek
Back to top Go down
View user profile http://frendters.com
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Tue Jun 02, 2009 12:41 am

~ bb--love ~ wrote:
shock astaga............ geek geek
nah ni sorg memang nda sabar maw taw ni kan?
mau sa taip?
ok sa taip ni?
btul nda menyesal sa taip sini?
klo sa taip kamurang sebut kuat2 smpi anak ketua kampung dgr ya..
ok 1,2,3,4,5,6,7,8
n lapan lagi
1,2,3,4,5,6,7,8
ewah lapan lagi
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: nampak epel   Sat Jun 06, 2009 5:39 pm

ooops
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: nampak epel   Sun Jun 07, 2009 6:29 pm

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
lynn_ wrote:
wkaakkaakak.......sukup2...napak la tulul masin dia tu kan.................... gulik gulik gulik
Nda la sa mau imagine befikir lagi la…langsung tia maw sebab sa pun ada wakakakaka
•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
affraid epel kaitu nmanya.. geek
jd mcmna la dia cover?? terjun balik ka?? menyelam cari yg tertanggal.. geek geek
kekeke dia ni memang tia pandai malu sebab badan dia bersaiz badak jd mo menunjuk2 la sikit Very Happy
yolz wrote:
geek minta epal!!
Maw belah kiri atau kanan?wakakakaka
MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
wagagagaga geek
unforgetuble memory Smile
kalau belum becukur lagi la teruk hahahaha
p_y_E.com wrote:
awakakaa Smile
ayat baru aku dpt tpi dalam pengertian lain Smile
EPAL Smile
Dalam pengertian lain klo Nampak belehan sure kena pangil lurah dendam wakakakaka
bukan xdak masa...tp wisau ada yg kanal ehh geek geek npk epel tu..opzz...bukan apa tu ahh.... susej...
Nah2 suka la dia tu maw tinu ekur manusia:P[/quote]










bebadan basar shock
adad mcm ada ciri2 c lalang ja tu geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Sun Jun 07, 2009 8:45 pm

wei2 bukan sa ahh...kalaw sa yg cam tu memang la sa show off sua wakakakakaka
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: nampak epel   Sun Jun 07, 2009 8:49 pm

sasa bukan ko ka lalang... begulik

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Sun Jun 07, 2009 9:29 pm

sa bukan sa baaaaa
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: nampak epel   Wed Jun 10, 2009 5:09 pm

asas knapa suda ni?
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Thu Jun 18, 2009 6:26 am

ღLaDy NiNiღ wrote:
asas knapa suda ni?
tete pa2 asas
Back to top Go down
View user profile
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: nampak epel   Thu Jun 18, 2009 9:55 am

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
sa bukan sa baaaaa

epel yg besar laitu kan gulik gulik
kaler brown...brown.... monkey monkey monkey


farao farao farao
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: nampak epel   Fri Jun 19, 2009 3:57 am

Neutral tu urang len wana brown2
sa wana puti cam kulit baby gulik
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nampak epel   Today at 10:22 pm

Back to top Go down
 
nampak epel
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: