meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Mon May 25, 2009 12:10 am

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah tumpa dalaku di sabah ini..
Awek cun + balak hensem
Ini couple lelek sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang belebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.

Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut telhadap balaknya. Boleh dipelhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)[/b]

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besal kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan sepelti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Sepelti juga lu ada keleta cantik ka lumah besal ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tatak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selela ada lalu selela ka maw meliat peli laku amoi telsebut. aya Tatau apa mau cakap lagi woo..


Last edited by Lalang_Grass_Rhizomie@sin on Thu Jul 02, 2009 1:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Mon May 25, 2009 1:43 am

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen



wkaakakaka............sukup2...................wak..tara tguk ka ni olang..... gulik gulik
Back to top Go down
View user profile
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Mon May 25, 2009 12:06 pm

Quote :
Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

kebanggaan si lelaki elephant
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed May 27, 2009 12:03 am

3ssor_y3okok wrote:
Quote :
Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

kebanggaan si lelaki elephant

tapi ah wa tatatk pelana ini macam...wa beli2 humbel ma asas
kalaw wa.wa tatak banga in this situation...
tapi wa pelasan sebab wa selalu lepak di sadong.
ada 1 masa dlm 1 group cuma ada 1 amoi n other is guy.
so itu amoi pun tunjuk manyak eksen sambil bakal lokok but somtime tebatuk2
wakakakka padan muka dia
Back to top Go down
View user profile
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed May 27, 2009 12:10 am

monkey aaaaaaaaaaa....tipu ehh confused
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed May 27, 2009 2:06 am

3ssor_y3okok wrote:
monkey aaaaaaaaaaa....tipu ehh confused
erk amoi lu talak picaya?
tanya ama c belalang tumpul dia la olang buli di pelcayai n seling d buli...
tatapi wa tataw la apa hat dia talak d folum ni maby ada sikit shy2 sebab kalang kala dia ni
telalu manyak idea n klo u nampak dia pasti telasa maw menyepak muka dia
sila pelatikan wa punya muka pasti olang akan cakap wa ada la olang yang paling jujul...
tia picaya lagi?
sila la dail no pon wa ahh....so u akn taw wa ni sinang maw d bawa couple
wakakakakakakaka......
soli wa buat lawak talak kelaka lagi...jan mala ah
Back to top Go down
View user profile
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed May 27, 2009 2:01 pm

affraid mintaaaaaaa....
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed May 27, 2009 8:46 pm

3ssor_y3okok wrote:
affraid mintaaaaaaa....
u minta pa amoi?cap jali wa ka?
ataw nombol tombol pintu luma wa?
ni pula nombol picit2 wa..014556436 ...
ah ada 1 benda maw cakap ama u..
tadi wa balu tinuk tu night at museumII woyo...siuk butut
so klo lu maw tinuk len ali bawa wa sekali ah sama2 kita mendengal olang
tetawa selupa itu tenuk guni3
Back to top Go down
View user profile
~ bb--love ~
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 164
Age : 30
Location : --bawah pukuk tauge--
Job/hobbies : --lepak depan lappy--
Reputation : 0
Points : 180
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Sun May 31, 2009 10:22 am

geek geek aduiiiii...lalang ni kan geek geek


geek geek geek geek geek


all all all
Back to top Go down
View user profile http://frendters.com
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Mon Jun 01, 2009 10:45 pm

~ bb--love ~ wrote:
geek geek aduiiiii...lalang ni kan geek geek


geek geek geek geek geek


all all all

erk amoi u pun ketawa jan ove sangat nnt u punya teman2 beselta seisi luma
cakap u ada miling2 sikit selupa itu olang yg d geletek powot dia...
memang dolang helan sebab u tetawa depan pc ma...
bay da way bb love means bye2 love?
arkkk....amoi sweet dream alien
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed Jun 10, 2009 11:55 am

Quote :
Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di
kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya.
Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan
pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak
sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa
jugak)[/b]


santa mau jdkan pmpuan ni koleksi dia kali... wekkk
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed Jun 10, 2009 11:58 am

Quote :
Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek
yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak
itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang
itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh
diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik
tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis
sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


asas yg ni aku slalu ja nmpak...
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed Jun 10, 2009 12:25 pm

all
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed Jun 17, 2009 2:52 am

ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek
yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak
itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang
itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh
diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik
tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis
sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


asas yg ni aku slalu ja nmpak...
wei amoi telasa wa =((
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Sun Jun 21, 2009 10:06 pm

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek
yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak
itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang
itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh
diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik
tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis
sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


asas yg ni aku slalu ja nmpak...
wei amoi telasa wa =((


asas napa tu zOmie?
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Tue Jun 23, 2009 5:01 pm

teta asas huah huah huah
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Wed Jun 24, 2009 1:59 pm

Quote :
Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..


asas
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 2:13 am

dush ui menguluk ja keja dia ba sa
ada laini kena jentik:D
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 11:06 am

assas assas balak encem... assas napa lu jdi balak....tu kayu balak ka..wa tatau....oo.. asas asas asas asas asas asas negara kibar kan bendera balak2 encem..... geek geek
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 11:27 am

king sapa mnguluk? & sapa yg kena olok? nda paham... geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 7:57 pm

lynn_ wrote:
assas assas balak encem... assas napa lu jdi balak....tu kayu balak ka..wa tatau....oo.. asas asas asas asas asas asas negara kibar kan bendera balak2 encem..... geek geek
awek cun+balak tak ensom
wah ni c mama lum lepak ada lai ni kena dush
fgsdg mengulu ahh mentang2 mama lum lepas cun sasa queen
kekekeke jaga2 la kamurang jumpa ja sa tusuk idung kamurang flower
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 8:04 pm

ღLaDy NiNiღ wrote:
king sapa mnguluk? & sapa yg kena olok? nda paham... geek geek geek
2 kura2 labi2 pura2 cam labi2 bom
kekekeke cherry
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 8:07 pm

Quote :
Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut telhadap balaknya. Boleh dipelhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..



fgsdg napa ikan rasa mcm ikan tergolong dlm kumpulan ni fgsdg
tp ikan nda asas jeling2 aa.. asas ma pigang2 tngan yg keterlaluan nda mo kasi lapas geek geek
sasas

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Fri Jun 26, 2009 8:19 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
Quote :
Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut telhadap balaknya. Boleh dipelhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..



fgsdg napa ikan rasa mcm ikan tergolong dlm kumpulan ni fgsdg
tp ikan nda asas jeling2 aa.. asas ma pigang2 tngan yg keterlaluan nda mo kasi lapas geek geek
sasas

ya meh ... kalaw ko+sa jadi awek tak cun+balak tak hensem geek geek
kiding2.....ngamuk bopreng ko tu nnt flower flower
kalau sa dgn c nini awk cun+balak tak hensem
kalau sa dgn c lyn awek cun+balak memang huduh geek geek geek
kalau sa dengan pendita uiksss nda taw la pa maw jadi geek geek geek geek geek
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Sat Jun 27, 2009 5:10 pm

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
king sapa mnguluk? & sapa yg kena olok? nda paham... geek geek geek
2 kura2 labi2 pura2 cam labi2 bom
kekekeke cherry



erwet uik fgsdg teda niat arrr... sowi klu terasa... peace pis... asas
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Sponsored content




PostSubject: Re: wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)   Today at 10:25 pm

Back to top Go down
 
wa jadi apek yang mengalut2..(Edit)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» 75 minute fan edit of An Unexpected Journey
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Rishbala edit
» Rangrasiya:Ashish Sharma and Sanaya Irani..Different avatars edit

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: