meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:19 am

ok saje nak inform dan kongsi dgn member kat orang forum berikut adalah tarikh dan waktu :-

TARIKH : 30-31/05/2009

MASA : 8.00am-5.00pm

TEMPAT : STC Batu 5 Sandakan

KATEGORI : NOVICE,AMATUR,PRO.

asas farao jocolor

p/s sy sendiri akan turut serta dalam pertandingan drag Sandakan 2009 ok la enjoyyy mengolo lol! farao farao
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:21 am

sa aku dlm pjalanan balik kg pda tarikh ni bom all the best pda sapa yg join tu ass
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:33 am

adeei...sa p kk pula... sa ...thun lalu pun sa ada tinguk tu drag racing....
kepada c kansil.... gud luck.... cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:35 am

ღLaDy NiNiღ wrote:
sa aku dlm pjalanan balik kg pda tarikh ni bom all the best pda sapa yg join tu ass

bah hati2 dalam perjalanan hehehehe..ya yg penting penyertaan aje ni kalah memang belakang kira tp klu memang pun ok juga pale Smile bagus ass

p/s last minute kena sound oleh member kelab join tu drag sepatutnya jumpa tuan elol 31 ni pa boleh buat x dpt balik kk lah ni. sa sa
Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:39 am

peazabern wrote:
adeei...sa p kk pula... sa ...thun lalu pun sa ada tinguk tu drag racing....
kepada c kansil.... gud luck.... cheers cheers

tu lah bah ko sana matsam taik mau zuga balik kk Smile Razz klu ko ada sini boleh zuga bg support tarian POM-POM tuk sy gulik ba ba ba all bg support kim salamzz org kaykay Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:49 am

assas klu sempat aku p tgok gak ni drag all sasa
assas uii kansil borot...mna suda tikit kuu Idea chuky gulik
assas aku kantut karang keta ko tuuu Wink gulik

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 11:57 am

Lµ¯|¯4ú wrote:
assas klu sempat aku p tgok gak ni drag all sasa
assas uii kansil borot...mna suda tikit kuu Idea chuky gulik
assas aku kantut karang keta ko tuuu Wink gulik

geek geek klu setakat muka ko tu tatap datang tu dgn anumu Twisted Evil Twisted Evil sialaka pok pree ke tu Smile Smile nanti mlm sy hantar sana rumah ko tu tiket( nah kan sampai post kat forum sudah ) gulik gulik
anduuu bah mo kantut kereta sy Razz mimpi lah ko sana..sy kasi san lagi ko 10 tiang public phone depan bah gulik gulik

p/s jgn lupa kasi beli tapau nasi ayam burinks bilang si darkbitch gulik nanti kebulur sy sana esok Razz bagus all
Back to top Go down
View user profile
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:05 pm

@ kalau sempat sa pi sna jg tingu2 ni.. wekk. kalau talisai nda banjir lumpur.. flower

_________________
Exclamation Stay Truth To Yourself - Hail All MOD Exclamation
ytuyi

negara
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:09 pm

«×Ðå®kWîTch×» wrote:
@ kalau sempat sa pi sna jg tingu2 ni.. wekk. kalau talisai nda banjir lumpur.. flower

klu banjir lumpur ko short cut aje dr sungai paitan tu naik sampan k geek geek all
Back to top Go down
View user profile
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:16 pm

~kancil.coders~ wrote:
Lµ¯|¯4ú wrote:
assas klu sempat aku p tgok gak ni drag all sasa
assas uii kansil borot...mna suda tikit kuu Idea chuky gulik
assas aku kantut karang keta ko tuuu Wink gulik

geek geek klu setakat muka ko tu tatap datang tu dgn anumu Twisted Evil Twisted Evil sialaka pok pree ke tu Smile Smile nanti mlm sy hantar sana rumah ko tu tiket( nah kan sampai post kat forum sudah ) gulik gulik
anduuu bah mo kantut kereta sy Razz mimpi lah ko sana..sy kasi san lagi ko 10 tiang public phone depan bah gulik gulik

p/s jgn lupa kasi beli tapau nasi ayam burinks bilang si darkbitch gulik nanti kebulur sy sana esok Razz bagus all

salah tu kansil sfsd NASI BURINKS AYAM ba all

_________________
Exclamation Stay Truth To Yourself - Hail All MOD Exclamation
ytuyi

negara
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:16 pm

~kancil.coders~ wrote:


geek geek klu setakat muka ko tu tatap datang tu dgn anumu Twisted Evil Twisted Evil sialaka pok pree ke tu Smile Smile nanti mlm sy hantar sana rumah ko tu tiket( nah kan sampai post kat forum sudah ) gulik gulik
anduuu bah mo kantut kereta sy Razz mimpi lah ko sana..sy kasi san lagi ko 10 tiang public phone depan bah gulik gulik

p/s jgn lupa kasi beli tapau nasi ayam burinks bilang si darkbitch gulik nanti kebulur sy sana esok Razz bagus all

assas itu kompemla bah borotttt gulik wwakaka
assas uina...apa pla pok pree Idea kan aku dah bg tu usin kin bli tikit duluan sm ko Idea lalalala..ko ni shin
assas nda mo la tu tikitt klu camtu queen kinsilllllllll... Evil or Very Mad biarla d pisuk2 jak meninguk drag ni shin
assas uiks Surprised bkn keta ko kaitu yg makan asap itam tu Idea
assas ekzos kuar asap smpai bleh panggang daging kebab lg sna Idea nahh gulik

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:22 pm

«×Ðå®kWîTch×» wrote:
salah tu kansil sfsd NASI BURINKS AYAM ba all

silaka samalah bah tu bunyi sje lain pale No gulik
Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Fri May 29, 2009 12:27 pm

Lµ¯|¯4ú wrote:

assas itu kompemla bah borotttt gulik wwakaka
assas uina...apa pla pok pree Idea kan aku dah bg tu usin kin bli tikit duluan sm ko Idea lalalala..ko ni shin
assas nda mo la tu tikitt klu camtu queen kinsilllllllll... Evil or Very Mad biarla d pisuk2 jak meninguk drag ni shin
assas uiks Surprised bkn keta ko kaitu yg makan asap itam tu Idea
assas ekzos kuar asap smpai bleh panggang daging kebab lg sna Idea nahh gulik

kureng asalm tau si lutag ni geek jgn ko sana pisuk2 arr Smile salah kereta ko tgk tu mana ada makan asap..sy yg kasi org makan asam putih ni gulik matilah ko oleh jikjikling klu dia tau ko sakap daging kebab ni nda ko dapat makan pree lagi tu gulik gulik
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Sun May 31, 2009 8:51 am

@ gud luck kansil.. elephant

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥




Last edited by •°o.OM¯îkðñO.o°• on Sun May 31, 2009 1:08 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Sun May 31, 2009 9:32 am

uik ari ni plak ni kan Sad
adeh sa aku x dpt PG plak ni Sad
bah kancil jgn lupa uPload tu video sini Smile

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Tue Jun 02, 2009 12:25 pm

oke, sebagai intro.. d sni aku nak tunjukkan beberapa pic yg sempat aku ambik pd 29hb iaitu sehari sblom acara sebenar b'langsung.. Exclamation aku pegi ni pon dah lewat ptg bah...taim balik dr keja kunun Rolling Eyes pic & video utk acara pd 30 & 31 akan d upload sikit masa lg, oke.. asas dan selebihnya ada ngan Kansil borottt & beliau kini dilaporkan sdg dlm waktu kesedihan sbb keta dia..innallillahh Evil or Very Mad wakakka gulik













asas negara jocolor assas all all assas jocolor negara asas

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Tue Jun 02, 2009 6:37 pm

@ sa mo pi sna ba tu.. tapi sesat pi tungud gulik

_________________
Exclamation Stay Truth To Yourself - Hail All MOD Exclamation
ytuyi

negara
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
DarkWitch
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 289
Location : Office Tercinta
Job/hobbies : surf internet, blogging
Reputation : 6
Points : 185
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Tue Jun 02, 2009 6:56 pm

preengg... pic keta kansil boroi mna sunny

_________________
Exclamation Stay Truth To Yourself - Hail All MOD Exclamation
ytuyi

negara
Back to top Go down
View user profile http://tipu2.com
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 11:25 am

[quote="Lµ¯|¯4ú"]oke, sebagai intro.. d sni aku nak tunjukkan beberapa pic yg sempat aku ambik pd 29hb iaitu sehari sblom acara sebenar b'langsung.. Exclamation aku pegi ni pon dah lewat ptg bah...taim balik dr keja kunun Rolling Eyes pic & video utk acara pd 30 & 31 akan d upload sikit masa lg, oke.. asas dan selebihnya ada ngan Kansil borottt & beliau kini dilaporkan sdg dlm waktu kesedihan sbb keta dia..innallillahh Evil or Very Mad wakakka gulik [quote]

woittttt.. pale geek all awal juga ko posting pic kereta sy ni lutarr Surprised gulik bah yg penting jgn bg tau kereta sy yg mana 1 yeee Neutral Neutral I love you
Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 11:27 am

«×Ðå®kWîTch×» wrote:
preengg... pic keta kansil boroi mna sunny

nda payah lah ko tau sana silent habis kita kena intai nanti geek
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 12:51 pm

kansil ni c borot ka? king

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 1:02 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
kansil ni c borot ka? king

gelaran ajee bah tu ikan pale suka tul dorg sebut anu sy ni pale No Razz Smile
Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 1:05 pm

geek adeh..
ikan ingatkn kancil ni c borot ba... huhu.. sb c borot pn peminat keta..
pale geek geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 1:10 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
geek adeh..
ikan ingatkn kancil ni c borot ba... huhu.. sb c borot pn peminat keta..
pale geek geek

hahaha sy bukan ID borot tu ikan sa cuma dorg bg gelaran maut jee Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Wed Jun 03, 2009 1:40 pm

walau mcm mana pun lutau ass all all sasa ytuyi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: +++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
+++SANDAKAN DRAG RACING 2009+++
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Brooklyn drag racing
» Fun "Drag Race" Time Waster
» Chrysler PT Cruzer
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Why is the north magnetic pole racing toward Siberia?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• MENU KOMUNITI •-)•–––– :: .:MENU NEWS:.-
Jump to: