meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 Punya la nda glamer

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Sun Jun 14, 2009 10:24 am

zomie nda lama kena lagau zombie pas tu nda lama lg kena lagau zomba mengkali ni tangahnya
wakakakakaka.....
mengkali jodoh ni lalalalala
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Sun Jun 14, 2009 4:14 pm

tepi meja pas tu ngam2 tekena ehem dia morning pa lai dia tejatuh sambil tebangkang then rezeki menyebelahi sa maby sebab nampak lurah dendam dia wakakaka tp belapik la...punya la nda gelemer dia pas tu...ntah cam mana air yg sa tengah teguk tu tesembur ngam2 kena muka dia wakakaka... nda maw tetawa tp reflx jd member yg lain pn ktwa juga sb kan ketawa tu spontan bukan pn blh ktawa main2 klo ktawa main2 ketara juga tu sb sebiji cam unta.. esok sa rasa dia berenti keja mungkin..korang rasa la dia maw terima sa ka tu ah klo sa p masuk meminang? tu la ba spoil btl bole2 air tesembur p muka dia urmmm i still love her miss



What a Face uina ko tgok lurah dendam ka..... geek geek guni all
Back to top Go down
View user profile
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Thu Jun 18, 2009 6:25 am

manada!!!!!
TERTENGOK jak wakakakakaka
Back to top Go down
View user profile
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Thu Jun 18, 2009 10:07 am

Lalang_Grass_Rhizomie@sin wrote:
manada!!!!!
TERTENGOK jak wakakakakaka

suka bha dia kalo tinguk² lurah ni....herm..herm..herm...lalang bom bom albino albino

elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Fri Jun 19, 2009 1:16 am

alim ulamak sakap kalau kerdipan pertama tertengok ndak bedusa asas
tapi kalau kerdipan kedua maknanya sengaja dan berdusa What a Face
so kalau tingu-tingu tu kasi tungkat tu mata supaya ndak berkedip nanti kedua bedusa suda geek
kanyang suda aku TERtingu tu bro.ko datang sjak tmpt kja aku geek tapi aku takut ko jatu sinta
sama semua pelawat yang mandi kulam seksi-seksi bah ditempat kerja aku geek geek geek

p/s asas <--------aku pun ter tingu jugak secara ndak sengaja.1kelip jak No kalau lama2 tinguk nnti rugi bakal laki durang masa depan sebab aku suda tinguk pale
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Fri Jun 19, 2009 3:55 am

bro ko g taw ja mana kunuk ko keja?
sa buli absent kalaw pasal benda2 cam ni huah huah huah...
bak kata pepatah rezeki jgn d tolak:D
Back to top Go down
View user profile
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Fri Jun 19, 2009 8:32 pm

bkn ko ada add aku punya fs ka bro? pale
ada tu dalam fs sa gmbar tmpt kja sa lagi bro pale
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Tue Jun 23, 2009 4:58 pm

ada rasanya tapi fs lama dulu2 kala..
yang baru ni cam kurang ahli mau main rugby pun nda cukup mengkalik kuah kuah kuah kari @
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Punya la nda glamer   Today at 8:48 am

Back to top Go down
 
Punya la nda glamer
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: