meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 rajuk antara lelaki dan perempuan...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 2:13 am

assas salam semuanya asas

oke, sebagai intro....aku nak ajak korg borak2 psl RAJUK... Very Happy ala.....kes merajuk bah queen wakaka Razz gulik

nahhh...napa org suka merajuk? fgsdg smpaikan tak nak mkn..mendiamkan diri....memerap kat dlm bilik sorg2...matikan henpon....tak nak reply misit2....bila dtnya soalan, sepatah dua patah jak d jwp..kuikuikui...besanya mesti ada sbb t'tentu, kan? pale

pa sbb ble merajuk Idea kerna tak dpt sesuatu yg diidamkan? atau merajuk ngan kekasih kunun all atau kali saja buang tebiat Smile wkaka gulik tp, besanya klu merajuk ngan kekasih, smpai sggup menjauhkan diri tu..hrp2 minta kana pujuk balik kan Razz iyala....mesti dlm merajuk2 tu kan mesti rindu dendam punya.... gulik ececececeee...haha Smile

ermm....korg rs2 kan Idea antara lelaki ngan perempuan ni, sepa yg kerapkali kuat merajuk aarr Idea pale n camana laa nak pujuk durg2 ni pulak Smile mesti b'matcam2 skil n cara nak pujuk ni kan.. elephant kuikuikui sfsd

menyanyi bahh...ORANG mari kita sembangkan hal ni adad mesti korg ada pengalaman atau penah melaluinya bah.. chuky shin

all assas
bom

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 7:43 am

ar kerapkali merajuk :o
kompom lah bah perempuan Smile
kan perempuan suka kena pujuk Very Happy
lelaki ada jga tpi Smile
well ko taw lah lelaki kan EGO Smile

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 11:22 am

sa ngaku sa kuat merajuk.... queen queen
tapi bkn buang tabiat...besa nya maw minta amik perhatian lebih la sa rasa....
tapi kalo d pikir² blik..mcm minta puji kan... santa santa

ooops ooops
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
~ bb--love ~
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 164
Age : 30
Location : --bawah pukuk tauge--
Job/hobbies : --lepak depan lappy--
Reputation : 0
Points : 180
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 12:19 pm

llki la yg kuat majuk queen

klo kita lambat replay smsnya or jawab pon cll nya...na...len2 la tu di pikir gulik

bukan dia pikir tu kita ni tengah masak ka cuci kain ka geek geek
Back to top Go down
View user profile http://frendters.com
yenziw
Airman
Airman


Male
Number of posts : 53
Age : 30
Location : key2
Job/hobbies : chatink@futsal
Reputation : 0
Points : 63
Registration date : 2009-04-08

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 1:37 pm

ermm...

paling kuat mrajuk grenti laki la..ppuan jarank2 sa nampak ...hik3...... flower

na dluan la sa ngaku juga..

<===kuat mrajuk ne kalo indak kna layan d rum begulik begulik begulik

cra untuk m`mujuk shin

ermm...

1st:cuba bwat lawak

2: b`pura2 sedih
l
ast ktawa b`gulik2... begulik begulik all paling bagus kalo laki or ppuan tue bz kena la bagitau awal2 miahhahaha... hap
Back to top Go down
View user profile
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 1:44 pm

ko baru la promote diri sendiri miahahhahah Smile

bagi ako pulak.. ako rasa pompuan.. kuat majuk
sebab penah belaku sama ako..
ako x makan sebab x lapar pon awek ako merajuk... tu yg ako pening... Smile
tapi kalau ako nak pujuk orang merajuk senang ja..

ako menyanyi lagu kegemarannya komfom cair menyanyi
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 1:55 pm

~ bb--love ~ wrote:
llki la yg kuat majuk queen

klo kita lambat replay smsnya or jawab pon cll nya...na...len2 la tu di pikir gulik

bukan dia pikir tu kita ni tengah masak ka cuci kain ka geek geek

asas betul tu asas lelaki lagi kuat majuk dri pmpuan timbak
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 1:58 pm

MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
ko baru la promote diri sendiri miahahhahah Smile

bagi ako pulak.. ako rasa pompuan.. kuat majuk
sebab penah belaku sama ako..
ako x makan sebab x lapar pon awek ako merajuk... tu yg ako pening... Smile
tapi kalau ako nak pujuk orang merajuk senang ja..

ako menyanyi lagu kegemarannya komfom cair menyanyi



erwet mesti sedap suara ko ni pty party
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 2:01 pm

peazabern wrote:
sa ngaku sa kuat merajuk.... queen queen
tapi bkn buang tabiat...besa nya maw minta amik perhatian lebih la sa rasa....
tapi kalo d pikir² blik..mcm minta puji kan... santa santa

ooops ooops


geek yg ni pn aku stuju geek mcm minta puji n mnyesal plak majuk kan timbak
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 2:27 pm

korg pikir merajuk ni saja d buat2 ka atau dah mmg sifat azali mcm tu atau gak dah mmg normal Idea tak kirala laki ka ppuan.. Very Happy

tp sbnrnya kan, merajuk ni mgkin takkan t'jadi klu kita phm apa benda atau perkara yg menjadi kesukaan psgn kita, kwn ataupun ahli kluarga kan....so, kdg smpai hal yg remeh-temeh p0n bleh d anggap berat bg durg...tula smpai merajuk sakan tu... Smile tp, ada gak sesetengah urg yg t'pks akur ngan kehendak psgn dia sbb "nak jg hati & perasaan" la konon, kan...sbb apa tak nak la merajuk2 ni...panat melayan Smile Very Happy

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 3:10 pm

ermmm...ikan ngaku jg la... ikan mmg kuaaaaaaaaaaat mrajukkkkk.... geek
bgus klu snang d pujuk.... geek matik laaaaa... geek
lau ikan merajuk.... geek bgus jan d pujuk....betukar jd rimau nti... menyanyi
tp pa2 pn...sila jan buat ikan melajuk... geek geek
begulik <-------------------tesari2 ba ikan ni icon.... geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
yenziw
Airman
Airman


Male
Number of posts : 53
Age : 30
Location : key2
Job/hobbies : chatink@futsal
Reputation : 0
Points : 63
Registration date : 2009-04-08

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sat Jun 06, 2009 3:14 pm

korg pikir merajuk ni saja d buat2 ka atau dah mmg sifat azali mcm tu atau gak dah mmg normal Idea tak kirala laki ka ppuan.. Very Happy

tp sbnrnya kan, merajuk ni mgkin takkan t'jadi klu kita phm apa benda atau perkara yg menjadi kesukaan psgn kita, kwn ataupun ahli kluarga kan....so, kdg smpai hal yg remeh-temeh p0n bleh d anggap berat bg durg...tula smpai merajuk sakan tu... Smile tp, ada gak sesetengah urg yg t'pks akur ngan kehendak psgn dia sbb "nak jg hati & perasaan" la konon, kan...sbb apa tak nak la merajuk2 ni...panat melayan Smile Very Happy


ahak2...betul2..miahahaha kalo mrajuk biar kan saja wrewr wrewr
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sun Jun 07, 2009 2:00 am

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:
ermmm...ikan ngaku jg la... ikan mmg kuaaaaaaaaaaat mrajukkkkk.... geek
bgus klu snang d pujuk.... geek matik laaaaa... geek
lau ikan merajuk.... geek bgus jan d pujuk....betukar jd rimau nti... menyanyi
tp pa2 pn...sila jan buat ikan melajuk... geek geek
begulik <-------------------tesari2 ba ikan ni icon.... geek

uina..wakakka gulik pndai betukar menjadi rimau lak ikan ya gulik
skali rimau ngap...abisla tggal ngepp bilang pandikar bujang lapok gulik wakakka

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Sun Jun 07, 2009 2:05 am

~ bb--love ~ wrote:
llki la yg kuat majuk queen

klo kita lambat replay smsnya or jawab pon cll nya...na...len2 la tu di pikir gulik

bukan dia pikir tu kita ni tengah masak ka cuci kain ka geek geek

wakakkaka gulik mmg durg tak pikir tu bb uiiii gulik
sbb, durg mna reti buat keja tu suma Smile
klu ble2 tu kan, apa kita nak buat p0n suma nak tau gulik
nda ngam taiming bah tu clown

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
ladybird
Airman Basic
Airman Basic


Female
Number of posts : 23
Age : 30
Location : Kota Kinabalu, Sabah
Job/hobbies : P&C
Reputation : 0
Points : 25
Registration date : 2009-09-10

PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Tue Oct 06, 2009 11:39 am

adeiiii.....majuk kaaaa??? salalunya prempuan yg sensitip..sikit2 marajuk...ada yg marajuk dalam ati..ada yg kasi tinguk2...(mo minta kana pujuk laitu) queen andang2 lai tu suma urg pun pandai marajuk...cuma ada sesetengah org pandai take it easy kunuk....dia lang "istedi bah aku ni" pis
salalunya lalaki laitu bagitu...lalaki ni ada EGO wekkk ..tia mo kunuk kasi tunjuk yg dia ni FRAGILE ..tus lau lalaki majuk urg bilang FUNDAN sa (tia buli kama sakap bagitu...suma urg ada prasaan kunuk) yg rasa2 mau p pujuk tu...p kama pujuk...jan kasi lama....wakakakakaka!!~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: rajuk antara lelaki dan perempuan...   Today at 10:22 pm

Back to top Go down
 
rajuk antara lelaki dan perempuan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Antara and Raghu VM- Ishq Junoon Deewangi
» SBS DDEJ Segt 18dec13 "Mourning for Antara &Raghu"
» SBS DDEJ Segt 21Oct13 "Raghu-Antara sagayi "
» Antara To Take Her Complain Back Against Raghu In Life OK’s Do Dil…Ek Jaan
» Antara, Raghu & Satya BEHIND THE SCENES - Do Dil Ek Jaan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:JOM BORAK:.-
Jump to: