meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 10 cara takutkn jiran anda.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 4:44 pm

begulik begulik begulik begulik begulik begulik begulik begulik
1.) Kat halaman belakang, gali 2-3 batas berbentuk kubur kemudian letakkan papan dan kain putih.
Bila jiran tegur nanti, kata “Takde apa-apa tu. Saya nak tanam sayur….nak berkebun”, sambil menyiram air mawar keatas ‘kubur tipu’ tu…. lagi wangi lagi real…

2.) Bila jiran tengah menonton TV di ruang tamu mereka, ambil kerusi malas / kerusi plastik dan turut serta menonton TV mereka, tapi dari halaman mereka dan dengan menjengok2 tingkap mereka. Sure mereka seriau, especially kalau mereka tengah menonton cerita ‘Pontianak Harum’. Kalau boleh, pakai jubah putih dan lakukan pada malam hari.


3.) Pesan pizza tapi alamatkan ke rumah jiran anda. Setiap kali buat pesanan, suruh orang delivery hantar ke rumah mereka.
Kalau jiran complain, kata anda takde telefon jadi kena pesan ke alamat mereka…

4.) Setiap Subuh, alihkan tanaman dan pokok bunga jiran anda daripada tempat yang asal. Lakukan setiap pagi supaya tanaman / pasu bunga mereka sentiasa beralih-alih. Kalau mereka hairan, kata “Kuat berjalan betul pokok2 awak nih!”.


5.) Minta kebenaran mereka untuk membuang sampah di tong sampah mereka. Jika mereka tanya kenapa, kata je “Tong sampah saya penuh dengan mayat.. eh.eh… sampah…hehehe”.

6.) Bila menyidai baju di ampaian rumah, sidai sekali surat khabar, majalah dan buku2 anda.
Jika jiran tengok, kata je anda tak suka membaca bahan bacaan kotor.


7.) Suruh isteri dan anak2 anda mmanggil anda ‘Duli yang maha mulia seri paduka Zorgon’ depan jiran2.
Jika jiran nak tahu kenapa, kata je anda berasal dari kerabat diraja Marikh.

8.) Buat open-house dan jemput jiran2 anda. Tapi hidangkan kasut, selipar, terompah, boots dan kasut high-heels sebagai hidangan utama.
Buat barbecue di halaman dan panggangkan selipar jepun anda.
Cadangkan kepada jiran yang anda pun boleh tolong mereka panggang kasut mereka sekali.


9.) Bila jiran datang ke rumah anda, jangan bagi mereka duduk diatas kerusi. Suruh duduk kat lantai, walaupun ternyata ada sofa dan banyak kerusi lain. Kata yang kerusi2 kat rumah anda ada jerangkap samar (landmines).
Kalau ke rumah mereka, buat benda yang sama. Kata anda tak nak duduk, takut meletup…

10.) Buat patung boneka drp kain yang serupa macam muka dan pakaian jiran anda.
Jika dia terkejut, kata je anda rasa lonely dan boneka tersebut membuat anda rasa jiran anda sentiasa disisi dan tak lonely. Sure dia horror….!

begulik begulik begulik begulik begulik begulik begulik begulik

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 5:18 pm

Quote :
6.) Bila menyidai baju di ampaian rumah, sidai sekali surat khabar, majalah dan buku2 anda.
Jika jiran tengok, kata je anda tak suka membaca bahan bacaan kotor.

wrewr tolongla... shin


@ pura2 mabuk depan jiran wlupun anda hanya minum milu geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 7:15 pm

ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
6.) Bila menyidai baju di ampaian rumah, sidai sekali surat khabar, majalah dan buku2 anda.
Jika jiran tengok, kata je anda tak suka membaca bahan bacaan kotor.

wrewr tolongla... shin


@ pura2 mabuk depan jiran wlupun anda hanya minum milu geek



pale minum milu @ geek geek geek geek geek geek
geek geek geek lawak gilaaa... geek geek geek

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 9:12 pm

•°o.OM¯îkðñO.o°• wrote:

7.) Suruh isteri dan anak2 anda mmanggil anda ‘Duli yang maha mulia seri paduka Zorgon’ depan jiran2.
Jika jiran nak tahu kenapa, kata je anda berasal dari kerabat diraja Marikh.
[color=yellow]

Mimang Maha Mulia Bah wrewr wrewr wrewr
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 9:19 pm

Quote :
8.) Buat open-house dan
jemput jiran2 anda. Tapi hidangkan kasut, selipar, terompah, boots dan
kasut high-heels sebagai hidangan utama.
Buat barbecue di halaman dan panggangkan selipar jepun anda.
Cadangkan kepada jiran yang anda pun boleh tolong mereka panggang kasut mereka sekali.

adsd erwet
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sat Jun 06, 2009 9:36 pm

ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
6.) Bila menyidai baju di ampaian rumah, sidai sekali surat khabar, majalah dan buku2 anda.
Jika jiran tengok, kata je anda tak suka membaca bahan bacaan kotor.

wrewr tolongla... shin


@ pura2 mabuk depan jiran wlupun anda hanya minum milu geek


heuhauhauhauhauhauh mcm ada pengalaman ni ninie Smile gulik
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ_♥mi$$_ik4n♥_Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Captain
Captain


Female
Number of posts : 912
Age : 29
Location : ♥...Q'Lu...♥
Job/hobbies : ♫•.•music lovers..•.•♫
Reputation : 10
Points : 1031
Registration date : 2009-05-18

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sun Jun 07, 2009 5:57 pm

geek geek menyanyi

_________________
♥♥ Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop. ♥♥


Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mercie87
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Sun Jun 07, 2009 8:44 pm

MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
Quote :
6.) Bila menyidai baju di ampaian rumah, sidai sekali surat khabar, majalah dan buku2 anda.
Jika jiran tengok, kata je anda tak suka membaca bahan bacaan kotor.

wrewr tolongla... shin


@ pura2 mabuk depan jiran wlupun anda hanya minum milu geek


heuhauhauhauhauhauh mcm ada pengalaman ni ninie Smile gulik



geek ada tp lain ckit... geek lebih kurang cm ni juga... timbak
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Mon Jun 08, 2009 4:37 pm

Quote :
9.) Bila jiran datang ke rumah anda, jangan bagi mereka duduk diatas kerusi. Suruh duduk kat lantai, walaupun ternyata ada sofa dan banyak kerusi lain. Kata yang kerusi2 kat rumah anda ada jerangkap samar (landmines).
Kalau ke rumah mereka, buat benda yang sama. Kata anda tak nak duduk, takut meletup…

kompem pas blik dr rumah jiran trus kol hospital sakit jiwa..... gulik gulik gulik

Quote :
10.) Buat patung boneka drp kain yang serupa macam muka dan pakaian jiran anda.
Jika dia terkejut, kata je anda rasa lonely dan boneka tersebut membuat anda rasa jiran anda sentiasa disisi dan tak lonely. Sure dia horror….!

kompem kena angkut p sana tanjung rambutan taw bukit bendera ... all all
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Mon Jun 08, 2009 6:52 pm

asas atau bukit padang...
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
MR.Sakai_Kerepot___
Cleaner
Cleaner


Male
Number of posts : 609
Age : 26
Location : atas selipar
Job/hobbies : berenang
Reputation : 10
Points : 574
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Mon Jun 08, 2009 8:41 pm

nini ceritakan Idea
share2 eh Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.seliparborneo.com
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Mon Jun 08, 2009 9:39 pm

c nini test minum susu anlene baitu trus purak2 mabuk geek geek geek
btampiaran tu room mate geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 9:32 am

jangan bha kmu ksi takut jiran gulik
nnti ndak kena trust nanti gulik
bila susah sepa tolong Idea
jiran jga yg terdekat Very Happy
pndi2 lah jaga ati jiran Very Happy
klu jiraN LARI sepa lagi jiran kita Smile

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 10:45 am

MR.Sakai_Kerepot___ wrote:
nini ceritakan Idea
share2 eh Smile


asas cakai... asas teda pa2 ba... asas plastik beg milimewa yg mama aku bwa dri kedai, klu dia x guna da aku cuci asas dan jemur geek lpas tu aku pkai bt simpan barang geek geek geek tlmpau pmbersih ba aku ni msa kcik2 dlu... geek timbak
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 10:49 am

p3nd3tagiLa wrote:
c nini test minum susu anlene baitu trus purak2 mabuk geek geek geek
btampiaran tu room mate geek geek geek


asas kedapatan geek ko kali yg mnum cucu anlene tu geek sbb aku x mnum geek mnum cucu soya ja ni geek dlu mnum cucu everyday sa tp da kena boikot kan flower timbak
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 8:12 pm

mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 9:16 pm

p3nd3tagiLa wrote:
mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad

pale aku paham ba... asas aku syOrkan bgus ko mnum ANMUM... mcm anlene juga tu:lawak: konpem tulang ko kuat mcm besi geek @
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 10:05 pm

ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad

pale aku paham ba... asas aku syOrkan bgus ko mnum ANMUM... mcm anlene juga tu:lawak: konpem tulang ko kuat mcm besi geek @

adui pale
sua pon prut aku bunsit kesan alkohol dulu2 pale
tambah anmum nnti tambah lg pning2 munta2 pale
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Tue Jun 09, 2009 10:25 pm

Quote :
7.) Suruh isteri dan anak2 anda mmanggil anda ‘Duli yang maha mulia seri paduka Zorgon’ depan jiran2. Jika jiran nak tahu kenapa, kata je anda berasal dari kerabat diraja Marikh.

oww...yg nie kompom durg takut ka ahhh geek geek
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Wed Jun 10, 2009 10:00 am

p3nd3tagiLa wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad

pale aku paham ba... asas aku syOrkan bgus ko mnum ANMUM... mcm anlene juga tu:lawak: konpem tulang ko kuat mcm besi geek @

adui pale
sua pon prut aku bunsit kesan alkohol dulu2 pale
tambah anmum nnti tambah lg pning2 munta2 pale


asas ya ba asas aku main2 ja geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Wed Jun 10, 2009 8:16 pm

ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad

pale aku paham ba... asas aku syOrkan bgus ko mnum ANMUM... mcm anlene juga tu:lawak: konpem tulang ko kuat mcm besi geek @

adui pale
sua pon prut aku bunsit kesan alkohol dulu2 pale
tambah anmum nnti tambah lg pning2 munta2 pale


asas ya ba asas aku main2 ja geek

nini ba yg ngam tu mnm anmum adad nnti sa kasi bli klau nini mngndg k adad
kalau mngndg ank aku la wrewr wrewr wrewr
supaya tidak jadi mat rempit kan nini No No No
wrewr wrewr wrewr
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Thu Jun 11, 2009 1:51 am

apa sdh kmu crta ni Smile
kasi faham lluk aku gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Thu Jun 11, 2009 11:42 am

Duli yang maha mulia Seri Paduka zorgan geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Thu Jun 11, 2009 8:01 pm

p_y_E.com wrote:
apa sdh kmu crta ni Smile
kasi faham lluk aku gulik
cerita yg terkeluar tajuk baitu bro geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Fri Jun 12, 2009 12:50 pm

p3nd3tagiLa wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
ღLaDy NiNiღ wrote:
p3nd3tagiLa wrote:
mmg pn mnm susu anlene cuklat punya fgsdg jan bising2 ba nini fgsdg
untuk kuatkan tulang adad

pale aku paham ba... asas aku syOrkan bgus ko mnum ANMUM... mcm anlene juga tu:lawak: konpem tulang ko kuat mcm besi geek @

adui pale
sua pon prut aku bunsit kesan alkohol dulu2 pale
tambah anmum nnti tambah lg pning2 munta2 pale


asas ya ba asas aku main2 ja geek

nini ba yg ngam tu mnm anmum adad nnti sa kasi bli klau nini mngndg k adad
kalau mngndg ank aku la wrewr wrewr wrewr
supaya tidak jadi mat rempit kan nini No No No
wrewr wrewr wrewr



fgsdg nda tau apa2 ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Sponsored content




PostSubject: Re: 10 cara takutkn jiran anda.   Today at 7:51 pm

Back to top Go down
 
10 cara takutkn jiran anda.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» La otra cara del alma
» Jesus Christ Superstar
» Tamarindus - looking for large old examples
» Huge 30 year old bougainvillea
» Commands to invite players to a checkmate server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: