meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 diari seorang suami dan isteri

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: diari seorang suami dan isteri   Sat Mar 07, 2009 12:07 pm

Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!

BUKU HARIAN ISTERI

Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. Aku shopping seharian dengan kawan-kawan, sehingga mungkin dia kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah sibuk.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya duduk dan nonton depan TV; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai menangis sampai tertidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. Hidupku terasa bergoncang.....



BUKU HARIAN SUAMI


Hari ini REAL MADRID kalah. SIALLLLL!!!
pale

kesimpulannya,lelaki nih x sensitip lansung n pempuan plak terlalu sensitip

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Sun Mar 08, 2009 2:58 pm

2 suami xamik berat perasaan c isteri........... 2
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 6:32 pm

` clown
` suami vs isteri..
`ngee~..
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 7:38 pm

ahahaha.,,
terus ilang mood pasal kalah main bola jak.. pale
trus c isteri pun trip sdh ndak kena syng asas

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
my•aka•elol@orang.net
OranG
OranG


Male
Number of posts : 366
Age : 51
Location : .:DE FUN-PC:.
Job/hobbies : membolos
Reputation : 8
Points : 403
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 8:53 pm

ngeehhhh kitai punya suami... dush

_________________
Back to top Go down
View user profile http://menucrew.4rumer.net
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 9:35 pm

«¦¤¦ âdmïñ ¦¤¦» wrote:
ngeehhhh kitai punya suami... dush

ops adakah kmu bg2 gulik..
terus x mood gulik..
GF pun terus merajuk trip ndak di cinta sdh haha..gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 10:22 pm

Subject: diari seorang suami dan isteri Sat Mar 07, 2009 4:07 am

--------------------------------------------------------------------------------

Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!

BUKU HARIAN SUAMI

Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. Tapi aku pegi main futsal seharian dengan kawan-kawan sebelum jumpa dengan dia, sehingga mungkin dia kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah risau tentang dia.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya membuat kerja kerja rumah tanpa menoleh ke arah ku; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai berasa kesal dgn apa yg berlaku sampai terasa semalaman tak dapat tidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. Hidupku terasa bergoncang dan tercabar dengan karenah dia yg sering merajuk.....



BUKU HARIAN ISTERI

Hari ini BROADBAND BUAT HAL... TAK DAPAT ONLINE...


kesimpulannya, lelaki nih slalu salah sangka n pempuan plak merajuk xlagi ctau apa sebab...

Akhir nya.. jadi lah..

SUAMI VS ISTERI..

clown
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 10:58 pm

seracurlyla wrote:
Subject: diari seorang suami dan isteri Sat Mar 07, 2009 4:07 am

--------------------------------------------------------------------------------

Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!

BUKU HARIAN SUAMI

Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. Tapi aku pegi main futsal seharian dengan kawan-kawan sebelum jumpa dengan dia, sehingga mungkin dia kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah risau tentang dia.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya membuat kerja kerja rumah tanpa menoleh ke arah ku; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai berasa kesal dgn apa yg berlaku sampai terasa semalaman tak dapat tidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. Hidupku terasa bergoncang dan tercabar dengan karenah dia yg sering merajuk.....



BUKU HARIAN ISTERI

Hari ini BROADBAND BUAT HAL... TAK DAPAT ONLINE...


kesimpulannya, lelaki nih slalu salah sangka n pempuan plak merajuk xlagi ctau apa sebab...

Akhir nya.. jadi lah..

SUAMI VS ISTERI..

clown

kenapa kena edit tu sigu afro
ko mmg sigu bah mengolo

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 09, 2009 11:01 pm

`kena edit ka tue..
` elephant o0pss...
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Tue Mar 10, 2009 8:46 pm

@ sigu..ok suda 2 diari tu...sukung... asas .. silent
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 11, 2009 1:22 am

3ssor_y3okok wrote:
@ sigu..ok suda 2 diari tu...sukung... asas .. silent

`ok suda kan..
`bkn lelaki jak boleh cool..
`pom1 pun bole cool..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 11, 2009 10:42 am

pale hanya krn burukben ka? ades... x jg ba 24 jam x blh on9.. sandi la ba jg.. adad

king
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 11, 2009 12:24 pm

`ndak jg ba dia majuk 24jam..
`tim burukban betul2 buruk ja tue..
` elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 11, 2009 3:44 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
`ndak jg ba dia majuk 24jam..
`tim burukban betul2 buruk ja tue..
` elephant elephant elephant

brudben bikin hal kah??..gulik..
klu setakat brudben mo merajUk gulik..
aku kasi dia telan tuu brOadben bru dia rasa Smile mcm sunkist gulik..oren=))

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 11, 2009 5:21 pm

p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
`ndak jg ba dia majuk 24jam..
`tim burukban betul2 buruk ja tue..
` elephant elephant elephant

brudben bikin hal kah??..gulik..
klu setakat brudben mo merajUk gulik..
aku kasi dia telan tuu brOadben bru dia rasa Smile mcm sunkist gulik..oren=))

`Uiks..
`mcm sunkist oren ah..
`ko mesti suda pena subak ni kan pye..
`2 la ko tau rasanya..
` geek geek geek
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Thu Mar 12, 2009 1:39 pm

2 lelaki nie mmg 'sempoi'...mudah membuat perasaan wanita 'terkesima'..sakit jiwa raga... asas
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Thu Mar 12, 2009 4:09 pm

S3R4CURlYl4 wrote:
p_y_E.com wrote:
S3R4CURlYl4 wrote:
`ndak jg ba dia majuk 24jam..
`tim burukban betul2 buruk ja tue..
` elephant elephant elephant

brudben bikin hal kah??..gulik..
klu setakat brudben mo merajUk gulik..
aku kasi dia telan tuu brOadben bru dia rasa Smile mcm sunkist gulik..oren=))

`Uiks..
`mcm sunkist oren ah..
`ko mesti suda pena subak ni kan pye..
`2 la ko tau rasanya..
` geek geek geek
tu ari ada tpi skrg x sdh gulik..
skrg broadbnd x berani bt hal gulik..
klu bt hal jak kompom lah Smile..aku hinjak2 cabel dia gulik..
smpi putus gulik..

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Thu Mar 12, 2009 6:16 pm

` kasi timbak luk tu brukban...
`
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
xn-XiaPhyQa-CeiKa
Airman First Class
Airman First Class


Female
Number of posts : 79
Age : 26
Location : JeSsELtOn
Reputation : 0
Points : 68
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 16, 2009 6:18 pm

oiii gulik aku paham perasaan si isteri
n aku pun ikut emo ne queen
napa ManU kalah 4-1 ma Liverpool Sad
ini tidak adil dush
Back to top Go down
View user profile http://miszc3ik4pisc3s.blogspot.com
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 16, 2009 6:21 pm

apa mo sakap gulik all all bagus apa buli bt manu main pun time mabuk gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
3ssor_y3okok
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 782
Age : 27
Location : kk
Job/hobbies : forum
Reputation : 7
Points : 517
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 16, 2009 7:20 pm

@ horeyyyy kita...liverpool 4- MU 1..yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @ albino jocolor flower pis asas all :taz: guni guni3 asas Very Happy
Back to top Go down
View user profile
S3R4CURlYl4
Captain
Captain


Female
Number of posts : 899
Age : 35
Location : any where but no where
Job/hobbies : YM'Mer
Reputation : 0
Points : 382
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Mon Mar 16, 2009 7:46 pm

xn-XiaPhyQa-CeiKa wrote:
oiii gulik aku paham perasaan si isteri
n aku pun ikut emo ne queen
napa ManU kalah 4-1 ma Liverpool Sad
ini tidak adil dush

`mimang tidak adil... Sad
`mcm mana dorg bole kalah tue.. Sad
Back to top Go down
View user profile http://duniatakseindahsyurga.blogspot.com/
Mr Satonaka Halu
First Lieutenant
First Lieutenant


Number of posts : 669
Reputation : 0
Points : 441
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 18, 2009 3:29 pm

geek klh @ mng, durg masi d atas jg ba... adad
Back to top Go down
View user profile
xn-XiaPhyQa-CeiKa
Airman First Class
Airman First Class


Female
Number of posts : 79
Age : 26
Location : JeSsELtOn
Reputation : 0
Points : 68
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 18, 2009 6:00 pm

Mr Satonaka Halu wrote:
geek klh @ mng, durg masi d atas jg ba... adad

ya btul @ minum2 dlu bro.. wakakak gulik
Back to top Go down
View user profile http://miszc3ik4pisc3s.blogspot.com
__yoyo__
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Female
Number of posts : 173
Age : 27
Location : depan lappy atas lantai
Reputation : 0
Points : 93
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Wed Mar 18, 2009 6:11 pm

kadang2 sifat terlalu 'simple' tu la yg menyebab kn keretak sesuatu perhubungan..
kadang2 sifat tidak 'sensitif' tu la buat lelaki terlalu ambil mudah dgn sesuatu perkara...
-->tu la lelaki sa sblm dpt apa yg mereka mahu santa usaha nya jan ckp la santa
tp bila sdh dpt! confused semua perkara petik jari jak.... sasas
so bukan perempuan yg terlalu 'melecehkan' saad tp perempuan mahu ka kesempuranann tu jak adad
Back to top Go down
View user profile http://ladyoyo.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: diari seorang suami dan isteri   Today at 8:48 am

Back to top Go down
 
diari seorang suami dan isteri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:CERITA2 LAWAK:.-
Jump to: