meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Mon Jul 06, 2009 8:15 pm



Mungkin dorang tengah stone berabis masa buat lyric lagu ni @ geek
Back to top Go down
View user profile
lynn_
First Lieutenant
First Lieutenant


Female
Number of posts : 796
Age : 28
Location : sandakan
Job/hobbies : -
Reputation : 3
Points : 802
Registration date : 2009-04-01

PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Wed Jul 15, 2009 2:40 pm

affraid ada jgk lagu kura2 ka...napa nda ada lagu labi2... albino
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Wed Jul 15, 2009 9:28 pm

assas kura-kuraaa...malu.... ... dia berenang jauh2..diaaa... pty malu sm aku....oww yeahhh.. pty (nyanyi dlm nada stun monkey ) wakakakkka gulik
assas erm..best ni Jiaja dlu tau... asas tp, skrg durg b'pecah suda..masing2 bw haluan dah...

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
peazabern
Master Sergeant
Master Sergeant


Female
Number of posts : 342
Age : 30
Location : sini² juga...
Job/hobbies : tiba² sa Suka Membaca...
Reputation : 6
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Thu Jul 16, 2009 4:41 pm

aku maw tangkap dia dan kasi masuk kepala ,tangan dan juga kaki..kura²....1st tym sa dgr lagu ni... king king mana dia dpt ilham ni???? lucu sa
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/peazabern
Lalang_Grass_Rhizomie@sin
Master Sergeant
Master Sergeant


Male
Number of posts : 340
Age : 30
Location : Lalang Beratapkan Langit
Job/hobbies : Menjual Ikan Hangus
Reputation : 0
Points : 389
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Sat Jul 18, 2009 11:41 am

lynn_ wrote:
affraid ada jgk lagu kura2 ka...napa nda ada lagu labi2... albino
menyanyi menyanyi cari idea dlu buat lyric lagu tuk labi2 flower flower
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Sat Jul 18, 2009 1:03 pm

What a Face ada 4 org encemboi... dorang ka yg nyanyi tu? Smile

sa sgt lucu... kura2 malu??? geek sma aku??? uina geek oh yeAh geek
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
Sponsored content




PostSubject: Re: Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)   Today at 8:49 am

Back to top Go down
 
Lagu yang best time korang stone atau maw tidur(muahahahahaha)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Time Out by CL
» stone soup
» Watching "Genesis of the Daleks" for the first time.
» jml cooking time
» Time Capsule House

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• BORAK-BORAK •-)•–––– :: .:LAWAK:. :: .:VIDEO LUCU/LAWAK:.-
Jump to: