meNu Crew Komuniti


––––•(-• MEnU CREW KOMUNITI •-)•––––
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke laman web rasmi MEnU CREW.. Freestyle network community .....untuk pengetahuan semua, dahulunya ini adalah website ORANG.4rumer.net, dan telah di ambil alih oleh MEnU CREW, so, anda masi boleh mengunakan id, dan pasword lama jika anda telah mendaftar di orang.4rumer.net untuk login di sini... <<<<

Share | 
 

 PLEASE SUPPORT THIS FORUM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Tue Dec 15, 2009 8:52 am

salam,

Kepada semua staff dan member diharapkan agar dapat membangunkan semula orang 4rumer ini 2
jom kita posting ramai2 kat sini..bagi member yang baru join posting ada dialu-alukan..jika ada sebarang kelemahan atau penambahan TOPIK kita disini sila berikan komen anda asas

Jemputlah member2 lain untuk join kita di orang 4rumer :doa: disini kita boleh kongsi segala ilmu pengetahuan tak kira dalam bidang apa sekali pun selain dapat barkanalan diantara 1 dengan yang lain tq peace
Back to top Go down
View user profile
lutau
MODERATOR
MODERATOR


Female
Number of posts : 301
Age : 37
Location : Sni2 jak bah..
Job/hobbies : menaip's
Reputation : 8
Points : 276
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Wed Dec 23, 2009 3:09 pm

oke tuan kancil... asas
tp, kan... Idea seperti yg penah kita diskas itu hari ttg penambahan thread t'tentu tu mcmana? Idea hehe.. Very Happy
klu tuan free nnt kita diskas balik la ya... No

_________________
assas Respect_Respond_Relaxs assas

Back to top Go down
View user profile
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Thu Dec 24, 2009 7:56 am

lutau wrote:
oke tuan kancil... asas
tp, kan... Idea seperti yg penah kita diskas itu hari ttg penambahan thread t'tentu tu mcmana? Idea hehe.. Very Happy
klu tuan free nnt kita diskas balik la ya... No

anduu bha malu2 lagi ko sna mengolo
oret klu ada msa kita diskas balik..klu tidak pun send msg sja pastu sy bincang dgn tuan elol anak sanu ...
Back to top Go down
View user profile
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Tue Jan 05, 2010 8:38 pm

oleh kerana aku jarang sdh main yM jdi aku x dpt sdh promotekan link forum ni dlm room hehe Very Happy
tpi aku slalu jga suggest ni forum sma teman2 ku FB hehe...
even aku jarang msuk ni forum tpi link, ID, n pass ku tetap ku ingat hueheu gulik gulik

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Wed Jan 06, 2010 10:24 am

p_y_E.com wrote:

even aku jarang msuk ni forum tpi link, ID, n pass ku tetap ku ingat hueheu gulik gulik

buli lha bha tu masi juga ko ingat kami2 disini kan buss sa
Back to top Go down
View user profile
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Sat Jan 09, 2010 4:22 pm

terus menyapot dri belakang...
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
~kancil.coders~
Administrators
Administrators


Male
Number of posts : 366
Age : 37
Location : Sabah 5*
Job/hobbies : scuba dive,internet surf,travelling,drag race.
Reputation : 23
Points : 352
Registration date : 2009-03-05

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Mon Jan 18, 2010 7:27 pm

---[NiღNi]--- wrote:
terus menyapot dri belakang...

NiღNi bha tu asas antara yg terbaik :doa:
Back to top Go down
View user profile
p3nd3tagiLa
First Lieutenant
First Lieutenant


Male
Number of posts : 711
Age : 31
Location : aLwAyS sOmEwHeRe
Job/hobbies : kuli batak / part time jual & pungut tin kula
Reputation : 2
Points : 715
Registration date : 2009-04-26

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Fri Jan 29, 2010 5:35 pm

waduh..... lama suda aku ndak on9 sini ni... sory ar tuan admin... hhuhuhuhuh asas
aku ada cadangan.bagus tuan admin kasi post msg sma mmber2 lain.jadi ada masuk dlm email dorang
mungkin ada yg lupa ba.tu la.aku pun alam ndak trima mail dari forum ni.so terbiar la.... huhuhu
baru mo kasi panas2 jari mo menghambur ni. pale
Back to top Go down
View user profile http://shah_reign@yahoo.com
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Sat Jan 30, 2010 8:25 am

~kancil.coders~ wrote:
---[NiღNi]--- wrote:
terus menyapot dri belakang...

NiღNi bha tu asas antara yg terbaik :doa:

amin ya Rabb
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
єяzα ѕ¢αяℓєт
Colonel
Colonel


Female
Number of posts : 1638
Age : 28
Location : Tortoise tortoise in the canoe, pretend pretend you don't know. :-w
Job/hobbies : Rahsia
Reputation : 17
Points : 1820
Registration date : 2009-05-02

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Sat Jan 30, 2010 8:28 am

p3nd3tagiLa wrote:
waduh..... lama suda aku ndak on9 sini ni... sory ar tuan admin... hhuhuhuhuh asas
aku ada cadangan.bagus tuan admin kasi post msg sma mmber2 lain.jadi ada masuk dlm email dorang
mungkin ada yg lupa ba.tu la.aku pun alam ndak trima mail dari forum ni.so terbiar la.... huhuhu
baru mo kasi panas2 jari mo menghambur ni. pale


dlu aku terima email.. skg nda sda bgus juga cdaganmu ni shah
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=x9zrPH6HMu4&feature=PlayList&
p_y_E.com
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel


Male
Number of posts : 1548
Age : 30
Location : up on Earth..
Job/hobbies : picit2 keyboard
Reputation : 5
Points : 1062
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Thu Feb 11, 2010 11:58 pm

bah kmu ksi maju ini forum ar Very Happy sya sapot dri blkng sja ni Very Happy

_________________
_-_-_-_-_-_-_-_- RIOT IS COMING- _-_-_-_-_-_-_-_-_
Back to top Go down
View user profile http://www.memangkosong.com
b0rn30
Civilian
Civilian


Male
Number of posts : 4
Age : 30
Location : Jesselton,sabah..
Job/hobbies : Designer/Designing
Reputation : 0
Points : 6
Registration date : 2010-10-14

PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Thu Oct 14, 2010 4:10 am

Reborn.1 word to describe everything..
Back to top Go down
View user profile http://www.borneo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: PLEASE SUPPORT THIS FORUM   Today at 10:20 pm

Back to top Go down
 
PLEASE SUPPORT THIS FORUM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Lightsworn Support!!!!
» Mai-Multiverse Forum: Regeln und Richtlinien DEUTSCH
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner
» Classic Dynaco speaker forum - link
» July 9th Support the Troops Show! UNO's Waltham 11-3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
meNu Crew Komuniti :: ––––•(-• MENU KOMUNITI •-)•–––– :: .:KOMEN DAN CADANGAN:.-
Jump to: